89s52 programu za pomocą portu szeregowego

Sunrom zaprzestał programista snatsz, ale znalazłem się schemat programatora. Jest on dostępny pod nową nazwą - AT89SXX w obwodzie programatora. Pobierz zaprogramowany chip firmware dla programisty W obwodzie AT89SXX z sunrom. Układ jest dostępny dla Rs.250 (jeśli w Indiach) lub 8,33 dolarów (jeśli w USA lub innym kraju)

Witam moich znajomych:) Ktoś może ?!?!? programowanie AT89S8253 Jeśli tak, to jaki jest schemat i ?!»?!? oprogramowania Jestem bardzo, bardzo zainteresowany w tej sprawie. Dziękuję do wszystkich:) i silne zakresie [[]]

Mam zbudować kabel Atmel ISP, ale wydaje się didn.t pracy. ktoś wie dlaczego?

Fellows, I montowane na schemacie poniżej i działa bardzo dobrze, jednak trzeba wziąć o kablu będzie używany. Kiedyś kabel drukarki i tylko mojej stronie pokładzie miałem do lutowania tarczy i gnd razem. Mój kabel ma więcej niż jeden metr i działa dobrze. Mimo użyłem Protel zaprojektować schemat użyłem standardowego pokładzie zamontowania.

[Quote = DJ_] Fellows, i montowane na schemacie poniżej i działa bardzo dobrze, jednak trzeba wziąć o kablu będzie używany. Kiedyś kabel drukarki i tylko mojej stronie pokładzie miałem do lutowania tarczy i gnd razem. Mój kabel ma więcej niż jeden metr i działa dobrze. Mimo użyłem otel * P zaprojektować schemat użyłem standardowego pokładzie zamontowania. [/Quote] Co to jest wartość oporu?!? A co to jest oprogramowanie do programowania?!? Thank's

Witam wszystkich ... Myślę, że RS232 oparte isp jest lepszy niż ll-port w oparciu ISP. Każdy wie o sunrom 1001-3470 ISP ?????

Witam wszystkich mój angielski jest bardzo słaby mam stk200 bufor whithout. to dobrej pracy dla AVR, ale 89s51 program przechyłki. gdy próbuję 89S51 zwraca 0x95 na polecenie enable programowania (patrz arkusz danych), ale dont dont podpis powrót i nic więcej. to jest problem dla IC bufora.

[Quote = mostafahk] Witam wszystkich mój angielski jest bardzo słaby mam stk200 bufor whithout. to dobrej pracy dla AVR, ale 89s51 program przechyłki. gdy próbuję 89S51 zwraca 0x95 na polecenie enable programowania (patrz arkusz danych), ale dont dont podpis powrót i nic więcej. to jest problem dla IC bufora. [/quote] 89s51 ma odwrócony reset. Pozdrawiam Nandhu

thnaks ale i dodać 10uF, chip bufora, wiele układów i .... Nie, ale działa. maby wszystkie moje chipy (10 chip) jest harted. ale przyjmują "enable programowania" comman przez 0x95 zyski (patrz ulotka). ja nie wiem. i bult wiele projektów i teraz trochę układ programisty ... : D

Witam, Próbowałem też na at89sxx programmer.I marne 2-3 tygodni, to i Noo result.Then Właśnie zmienił 4MHz kryształu 12MHz, i ku mojemu zdziwieniu zarządu dobrze ... I używane Azimghan, s ISP kabel bez buffring. (już zmarnowane 4 bufor ICS do tego). Ale bez buforowania mój programista pracuje well.My długość kabla wynosi około 25cm.I ddnt chcesz dłużej długość kabla .. Spróbuj .. Pozdrawiam Sajeev

Witam, może ktoś polecić mi jakiś przykład z płyty docelowy kabel AT89ISP programistą? mam kabel i oprogramowanie AT89ISP gotowy firmy Atmel ale problem polega na płycie docelowej, ktoś może polecić mi linki z płyty docelową tego kabla? dzięki.

Można to zrobić projekt wykorzystania portu drukarki z was pc bezpośrednio. Istnieje tak wiele obwód na stronie internetowej!

W niektórych schematami AVR Parallel programatora ISP. 100k z rezystorem jest podłączony do MISO lub szpilki SCK, konieczne jest, aby umieścić je w obwodzie?

Czy ktoś ma wbudowany lub USB projekt oparty 89S programista z usługodawcy internetowego? .. Każdy link jest również mile widziane. Dziękuję bardzo.

Używam tego [url = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 programatora USB [/url]. Jej tanie i działa ... Pozdrawiam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back