G
gild
Guest
Oto link działa: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No pullup, nr seryjny rezystory wymagana w mój wynik procesu. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 J2 nagłówka) - RST (pin 9 mcu) MOSI (pin 5 J2 nagłówka) - P1.5 (pin 6 mcu) MISO (pin 4 J2) - P1.6 ( pin 7 mcu) SCK (pin 3 J2) - P1.7 (pin 8 mcu) Vdd, GND, nie trzeba wyjaśniać. Programator ISP przejęcia władzy z płyty głównej. Wierzę, że reset sygnał został pod opieką oprogramowania. Johnz tego obwodu, po prostu podłącz wyjście z JP2 do at89s52? v trzeba dodawać żadnych elementów pasywnych (takich jak rezystory i kondensatory) między JP2 i MicroC? Czy potrzebujesz przeciwko realizacji z rezystorem zresetować pin? (Ale reset na at89s jest enable-wysoki), gdy trzeba odwrócić przeciwko reset? podczas programowania AVR lub AT9s?
Używałem dokładnie 74hc244, i to działało. JohnCzy mogę zastąpić 74lvc244 do 74hc244? Wolę zanurzyć pakiet, łatwy do lutowania ...... jest to możliwe?
może korzystać z prostego obwodu RC RST w załączeniu. Mamy sprawdzone, że dla zarządu rozwoju 89S52. Aby uzyskać schematyczny, zapoznaj się z załączonym dokumencie pdf. Układ ten RESET jest bardzo częste. Ja testowałem tej płyty z DIY programista podane przez www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / elka / ispprog.html , a połączenie działa dobrze. państw RESET można włączyć / wyłączyć za pomocą przycisku RESET na oprogramowanie. John Leungpo pobraniu programu, trzeba v umieścić rezystor pull-down na reset pin jest aktywny wysoki? lub po prostu umieścić jednego przycisku reset związane z pin i Vdd?
Hi @ all, mam wybudowany tor, też. Ale niestety strona główna jest w dół i nie mogę pobrać program ISP Programmer: cry: Czy ktoś mógłby mi przesłać oprogramowanie (myślę, że około 163 KB)!? Prosimy o maila na adres matthias5@t-online.de Dziękuję!!Witam Hynix: DI wbudowany układ i działał bardzo dobrze. Thanx ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ