89s52 programu za pomocą portu szeregowego

Zrobiłem to dzisiaj, to nie działa. Połączenia nie wydaje się dla mnie jasne. Również jego trudno uzyskać chip USB używane.

[Quote = gamegurus] Zrobiłem to dzisiaj, to nie działa. Połączenia nie wydaje się dla mnie jasne. Również jego trudno uzyskać chip USB używane. [/Quote] Ja jestem za pomocą programatora serii Atmel 89S przez USB www.protosmart.co.uk i jego modne tej pory ..

[Quote = gamegurus] Zrobiłem to dzisiaj, to nie działa. Połączenia nie wydaje się dla mnie jasne. Również jego trudno uzyskać chip USB wykorzystywane [/quote] u może spróbować tego:. Ht * p: / / www.kmitl.ac.th/% badanych 7Ekswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html i kilka stron internetowych i ten wydaje się dość dobrze. Proszę wysłać mi e-mail osobistej odpowiedzi, jeśli u nie wypróbować tego obwodu. Dziękuję Mój e-mail: tewweijie@yahoo.com

Próbowałem liknk podane przez weijietew Programator jest łatwy w montażu i działa dobrze. Używam go od kilku miesięcy. Bądź w kontakcie z nim, będziesz ją skończyć w jeden dzień lub dwa. Raoof

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back