M-Tech/MS poprzez kształcenie na odległość

MTech poprzez kształcenie na odległość jest również oferowane przez stan Karnataka Open University. I dołączył jako student na swoje centrum badań w Hyderabad, Indie znajduje się lakdikapul. badania centrum: www.vastecno.com Opłata: 10.500 rupii za sem

MTech poprzez kształcenie na odległość jest również oferowane przez stan Karnataka Open University. I dołączył jako student na swoje centrum badań w Hyderabad, Indie znajduje się lakdikapul. badania centrum: www.vastecno.com Opłata: 10.500 rupii za sem
Myślę, że wymienione strony z błędem w pisowni. Strona jest [url = http://www.vastechno.com] Vas Technologies [/url]

Myślę, że tylko IT (Information Technology) oczywiście istnieje, jeśli nie są wbudowane kursy prosimy o ...

Myślę, że tylko IT (Information Technology) oczywiście istnieje, jeśli nie są wbudowane kursy prosimy o ...
Mimo, że specjalizacja jest dostępny w IT, można wybrać wyboru w osadzonym i VLSI. zobacz w grupie B, gdzie masz te. Szczegóły grupa b są dostępne na stronie: [url = http://vastechno.com/mtech.html] Study Center - Często zadawane pytania [/url] i nie sądzę jest specjalnie MTech jest dostępny w odległości tylko dla osadzonych w Hyderabad.

Hello World!! Jestem w ostatnim roku BE (Information Technology), a także mam umieszczony w jednym z company.An będę do tego, ale jestem również zainteresowany do dalszych badań, tj. MS. Ale nie mogę z powodu że ze względu na problemy finansowe, więc będę robić po 2yrs lub może być w niepełnym wymiarze czasu przez to mylone im więc może ktoś mnie prowadził i może dać właściwe sugestią, również może dać mi u wszystkich list z uczelni Odpowiedz India.Plz ASAP, dziękuję.

Witam, Przepraszam za opóźnienie .... miałem egzaminów. Możesz spróbować opcji, że robię. VTU (Karnataka) ma część czasu M. kursy Tech w VLSI i systemów wbudowanych (Jaki ja jestem obecnie robi - RightNow zakończone 2-ci semster .... jeszcze 4 więcej iść ...). Kolegiów, które oferują w Bangalore jest BMS i UTL, Jeśli jesteś zainteresowany, aby poznać szczegóły, daj mi znać, będę się u info. Cheers, Kiran
Witam, chciałem zrobić część czasu mtech z Bangalore, i nie jestem w stanie otworzyć http://pgcet.vtu.ac.in Proszę można u dać mi trochę szczegółów. Jak mogę uzyskać więcej informacji na ten temat? Kiedy jest egzamin prowadzone? Dzięki, Digant

Witam, Czy istnieje M.tech programu (w niepełnym wymiarze godzin) dla elektrycznych i elektronika absolwentów BMS lub innych uczelni w Bangalore? Obecnie im w blr.Please daj mi znać. dzięki i chodzi, Malini

hi Malini, jest ich jednak część czasu tylko dla 3 lata doświadczenia osoba również firmy, która podczas pracy powinien wyrazić zgodę na ten Mtech .. PGCET jest zamknięte i myśleć. spróbować Manipal ...

hi Malini, jest ich jednak część czasu tylko dla 3 lata doświadczenia osoba również firmy, która podczas pracy powinien wyrazić zgodę na ten Mtech .. PGCET jest zamknięte i myśleć. spróbować Manipal ...
Hi Sanju, Dziękuję ... wl chck w Manipal. Rgds, Malini

hi kiran, W chwili obecnej w niepełnym wymiarze czasu jest dostępny w wyżej wymienionych uczelni? Pracuję w Bangalore i chcesz zrobić M.tech niepełnym wymiarze godzin. Czy możesz dać innych uczelni w Bangalore?

Dzięki za odpowiedź. Ale Manipal uniwersytetu w Bangalore?

Jak na razie w niepełnym wymiarze czasu jest dostępny w wyżej wymienionych uczelni? Pracuję w Bangalore i chcesz zrobić M.tech niepełnym wymiarze godzin. Czy możesz dać innych uczelni w Bangalore?
Sprawdź w PGCET CELL otrzymasz listę uczelni, które na pół etatu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back