M-Tech/MS poprzez kształcenie na odległość

Zrobiłem M. Sc w electronics.i mają 2yrs doświadczenie w domain.but badania chcę zrobić Mtech przez odległość education.can jednego tel które specjalizacji i wziąć?. m nieco mylić o wbudowanych systemów i aplikacji komputerowych

jestem Willson. moje kwalifikacje uniwersytet MCA. Chcę zrobić M. Tech:. Idea: [url = http://www.backup-sensor.com] czujnik parkowania [/url]

Witam, jestem podejmowania PGCET egzamin w tym roku MTech (informatyka). Chciałbym się oczywiście niepełnym wymiarze godzin w vtu, ponieważ pracuję w Bangalore. Ale chcę wiedzieć, kiedy zajęcia będą prowadzone w tym kursy na część etatu. Czy czasy są elastyczne, ponieważ czasami muszę pracować w weekendy, również w przypadku obciążenia pracą jest tam. I jak na szczegóły w brouchure, na czas komputera część inżynierii Network ma w Bangalore BMS kolażu. Jak o informatyce i kurs inżynierii i strukturę opłat dla tego bieżącego roku też? Proszę ktoś dać mi więcej informacji na ten - Cheers mam2009

[Quote = ivar4ever] Witam, jestem b-tech elektroniki i komunikacji i chcą Mtech (w elektronice i specilizaions Powiazane) eduacation odległość thrugh. Proszę zaproponować wszystkich instytucji w tym samym. (W Indiach) Twoja odpowiedź: Możesz zrobić Odległość M TECH z IETE. www.iete.org można znaleźć na tej stronie internetowej, http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. com / electronicsforu / articles / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ dla projektów: http://www.kitsnspares.com/user/default . asp może skontaktować się ze mną pod adresem: efyedit7@efyindia.com efyedit7@efyindia.com [/quote]

Manipal MS Corporate Edukacja nie jest i kształcenia na odległość, a nie jest od nauki na uczelni, gdzie mamy zajęcia w weekendy (tylko w niedziele (10 godzin)). To jest rzeczywiście UGC Uznane i obecnie działa w Bombaju, Bangalore, Hyderabad i Chennai. W 100% razy lepszy od innych kursów Distance Learning MS, a także lepiej niż BITS. Idź na stronie internetowej poniżej http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Pozdrawiam ...

Hi Kiran, jestem w warszawa n Pracuję w prywatną sprawą. Chciałem zrobić Mtech (Embedded / VLSI) poprzez edu odległość (w klasach tydzień poczucie końca). więc można pls zapewnić mi szczegóły dotyczące uczelni, r zapewniając M.tech przez odległość w Tamil Nadu r w bangalore .. thamks, Vijay.

Witam wszystkich, miałem rozmowę z Manipal Univ i są UGC uznanych do kształcenia na odległość MS Nauki kurs komputerowy. Chciał wiedzieć, czy ktoś z was zrobić kształcenia na odległość MS Informatyki z Manipal uczelni i jest uznawana poza granicami w firmach IT. Dodatkowo będzie kształcenie na odległość uznać za pracę wykładowcy na uczelniach. W sumie jest to prawo, aby przejść do kształcenia na odległość poprzez Manipal uczelni Proszę proszę proszę Pozdrawiam odpowiedź, Vidya

Hi Vidya, jestem obecnie robi w niepełnym wymiarze czasu MS (Microelectronics) w Manipal Univ. Nie kursy kształcenia na odległość, jej niepełnym wymiarze czasu jeden. Musisz wziąć udział w klasie w niedzielę i trzeba utrzymać 75% udział do stawienia się w końcowych egzaminów Semestr. To MS jest UGC uznane, ale nie przez AICTE. Normalnie Colleges poprosić o ME lub M. Tech, które powinny być zatwierdzone przez AICTE.

Witam, Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chciałem iść do kształcenia na odległość, jak będę przesunięcie w Dalhousie, Himachal do 2 lat. wkrótce w którym nie będzie kolegium do etatu MS nawet. : (Czy wiesz o nauce Odległość od Manipal Univ Czy to pomoże w przyszłej kariery zawodowej?

gdy masz exp defenetely nie robimy na temat sake. wiedzieliśmy, że wszystko robią dla stopnia, że powinieneś pobierać nie tylko wiedzy i kontaktów, ale wartość recongnised przez firmy i govt Indii. dla Twojej informacji, ms Manipal nie jest zatwierdzony przez AICTE. dołożyliśmy btechs z konkurencyjnymi w egzaminach wstępnych, a odnoszące się do uczelni za prawo. dlaczego?? stopnia muszą być zatwierdzone przez AICTE na kursy inżynierskie. Teraz wybór jest urs. Myślę, że nawet BITS odległość pilani i MBA (symboisys, ICFAI) nie są recongised przez UGC, AICTE. jeśli naprawdę chcesz kontynuować startu na okres jednego roku sabstical tj. urlopu i do 1 i 2 semestry następnie w czasie projektu wrócić do oryginalnego firmy lub nowej firmy. wszystkiego najlepszego. 2sem czasu po prostu leci jak nic. uwierz mi. -Amar.

Hi Czy ktoś dać odpowiedź na ten post i powiedz mi, jak zastosować w VTU lub innej uczelni MS / Mtech w ComputerScience? 1. Mam regularne MCA degreee. . Czy MS / Mtech w CompterScience poprzez edukację na odległość dać mi wyższe kwalifikacje? 2. Czy mogę ubiegać się w pełnym wymiarze czasu phd po tym kursie? 3. Czy to oczywiście (MS) odpowiada Mtech? 4. Czy zagraniczne uczelnie uważają to za kurs PG. Uważają, że mój MCA jako kurs UG. 5. Czy to oczywiście zatwierdzone przez AICTE?

hiii Mam ukończone w nim być. Teraz im zainteresowany M. 2010 TECH kształcenia na odległość. Czy ktoś mi powiedzieć kolegiów oferuje tak. Mam na myśli także z MS od Bity znajomych Pilani.Plz powiedz mi o tym samym. im z Pune. i jest to possibal dla mnie zrobić MS z Bity Pilani. oczekuje na odpowiedź ur

Hi ... na ten sam temat, to u mi pomóc w usuwaniu jeden z moich wątpliwości ...?? Mam doświadczenie w pracy z 2 lat jest to możliwe dla mnie do podjęcia czas Część Mtech przez PGCET ...

Witam, słyszałem, że sporo osób pyta, czy MS (program kształcenia na odległość w Indiach) jest równoważne w pełnym wymiarze czasu M. Tech? Chłopaki są w przemyśle VLSI z długo (w sporo firm) Widziałem, że MS z BITS Pilani lub z innych uczelni w Indiach nie jest porównywalna w pełnym wymiarze czasu programu Tech M.. Większość firm uważa, że takie certyfikaty MS jako dodatkowe kwalifikacje, ale przyzwyczajenie uważają ich za równoważne w pełnym wymiarze czasu M. Tech. Nawet w niepełnym wymiarze czasu M. Tech jest lepszy niż programy MS. odniesieniu Chethan

Mówią, że nie będzie żadnej różnicy między regularne MS i MS w Indiach, które są oferowane przez IIT Chicago. Ci, którzy prowadzą / planowania, skontaktuj się ze mną / prowadź mnie. Dzięki Ajaykrishna.vv @ gmail.com

[Quote = jo.kply] Witam Czy ktoś dać odpowiedź na ten post i powiedz mi, jak zastosować w VTU lub innej uczelni MS / Mtech w ComputerScience? 1. Mam regularne MCA degreee. . Czy MS / Mtech w CompterScience poprzez edukację na odległość dać mi wyższe kwalifikacje? 2. Czy mogę ubiegać się w pełnym wymiarze czasu phd po tym kursie? 3. Czy to oczywiście (MS) odpowiada Mtech? 4. Czy zagraniczne uczelnie uważają to za kurs PG. Uważają, że mój MCA jako kurs UG. 5. Czy to oczywiście zatwierdzone przez AICTE? [/Quote] UGC przepisy nie uznają kursy trybie na odległość equivallent do regularnych lub niepełnym wymiarze czasu kontr. Jednak wytyczne przyjmowania doktoranckie w IIT, IISc, IIITs nie stanowi, że wymagają one M. Tech lub MS w normalnym trybie. Wynikiem jest 1. Ja też mam to samo pytanie jak u was. 2. Nie mogłem znaleźć jasnej odpowiedzi jeszcze 3. To zależy od uczelni, które zapewniają programu studiów doktoranckich, czy przyjąć mistrzów poprzez trybie na odległość. Ktoś zamieść swoje ustalenia w tej sprawie.

Skontaktuj się z nami w sprawie przyjęcia w Tamil Nadu, Karnataka, Maharastra w różnych Universities.We mają szerokie kontakty z różnymi Universities.We udzielenia pomocy przyjmowania MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH., ME / M. TECH., licencjat / M.Sc. Nasze zaufanie jest zarejestrowany (201000105) i robimy naprawdę działa. Kontakt: Himanshu Zarządzanie Powiernik Chauhan (VCET) +919566015235 +919940204141

[Quote = kiran81077] Witam, Przepraszam za opóźnienie .... miałem egzaminów. Możesz spróbować opcji, że robię. VTU (Karnataka) ma część czasu M. kursy Tech w VLSI i systemów wbudowanych (Jaki ja jestem obecnie robi - RightNow zakończone 2-ci semster .... jeszcze 4 więcej iść ...). Kolegiów, które oferują w Bangalore jest BMS i UTL, Jeśli jesteś zainteresowany, aby poznać szczegóły, daj mi znać, będę się u info. Cheers, Kiran [/quote] Hi Kiran, mam complted btech w informatyce, teraz jestem zainteresowany na mtech w cs. . Chcę tylko wiedzieć, jak i sthe oczywiście w tej uczelni? Jak dużo wysiłku jest wymagane do ukończenia tego? Jak na moją wiedzę ma 4 semestry myślę. Chcę tylko wiedzieć, motyka thos rozpowszechniany jest w ciągu 3 lat. może u proszę podać mi jakieś szczegółowe informacje.

Istnieje wiele IIIT jest oferowanie programów Mtech trybie na odległość. Najlepszy z nich proponuję jest z i2it warszawa powiązanych z ignou. Certyfikat jest wydawany przez uniwersytet ignou na ukończenie programu kursu. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] I2IT pune jest naprawdę najlepszy instytut MTech. Przyjęcia są jeszcze na nie przegap tej okazji. Więcej szczegółów na stronie isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 20 minutach: [/color] [/size] I2IT pune jest naprawdę najlepszy instytut MTech. Przyjęcia są jeszcze na nie przegap tej okazji. więcej isquareit.ac.in wizyta szczegóły

hi iam Ganesh widziałem ur post może u plz sugerują mnie tryb odległość mtech w Hyderabad specjalizacji w każdym elektrycznych subs iam 2010 passout. plz mi pomóc. iam gotów zrobić kształcenia na odległość z anna, uniwersytety Annamalai oraz uniwersytetów ap

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back