M-Tech/MS poprzez kształcenie na odległość

Witam, Wczoraj zadzwoniłem do Manipal faceci University i otrzymał informacji ... Będą one uruchomienie wkrótce w delhi .. Dzięki za info rajesh .. Kumar

Chłopaki mam kontakt tych Manipal korporacyjnych faceci MS .. największą wadą, że nie widzę w tym jest, że kurs ten nie jest UGC uznanych .. więc wątpliwości co do ważności certyfikatu po ukończeniu kursu ... Jestem raczej zainteresowany PGCET .. jestem w Bangalore teraz .. ale co ważniejsze, Zakładam, że kurs będzie UGC uznanych .... może ktoś to potwierdzić ... będzie świadectwo przewidziane na koniec 3 części roku czasu MTech oczywiście równoważne z prawidłowym 2 lata oczywiście MTech? Proszę o odpowiedź .. wielkie dzięki

Hi Biswani, oczywiście jest z pewnością odpowiada M. Pełna Tech czas. PGCET egzaminu wynika zawsze teraz. Link do szczegółów PGCET egzaminu są poniżej. pgcet.vtu.ac.in łącza czasami ma problem. Miej cierpliwość i próbować. cheers, Kiran

Witam wszystkich, bardzo oczekiwana PGCET - 2008 jest tu teraz: Ważne daty: 1) w dół ładowalny Formularz wniosku jest dostępne tylko od 05.04.2008 do 31-05-2008 2) Data ostatniej otrzymywać wypełniony formularz zgłoszeniowy na PGCET Cell, Belgaum: 31-05-2008 3) test pisemny: 22-06-2008 (niedziela) 5) Oświadczenie Rank: 07.10.2008 (wstępnie) 6) Wybór Seat: 14-07-2008 wstępny). Wysłałem formularz aplikacyjny, broszury z tej odpowiedzi, czasami pgcet.vtu.ac.in stronie będzie niedostępny. Mieć wielki czas badania. Pozdrawiam, KK

Proszę dać mi znać, co jest różnica, jeśli nie jest uznana UGC.? Nie znam wartości UGC. Manipal uni (dist edu) daje edu tylko dla employess .. Żadnego wpływu na pracę lub nie kariery.?

Jeśli UGC rozpoznawane stopnia będzie oficjalnie uznane przez wszystkie uczelnie. Spółki mogą jeszcze wartość MS stopniu Manipal.

Rozmawiałem z Manipal uniwersalny learing Pvt Ltd, jego UGC uznanych

Otrzymałam wiadomość z nich kilka miesięcy temu .. stwierdzając wyraźnie, że nie jest UGC uznanych .... tak, że zaskakuje .... ale chciałbym się dowiedzieć, że jest .... ur mówi o korporacyjnego programu MS, prawda? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 25 minutach: [/color] [/size] Mówię o korporacyjnego programu MS tylko .... nie o odległości kursów nauki ..

hai iam BE w dziedzinie elektroniki i komunikacji i chcę zrobić ME w annauniversity w tym samym polu przez odległość education.please dać imformation sposobu stosowania

Hi ... Czy VTU oferuje część czasu M Tech energoelektroniki? proszę napisać odpowiedź, jeśli jakieś ciało wie??

Hi VTU oferuje etatu MTech tylko w sieciach komputerowych i VLSI i osadzony systerm projektu. VTU nie oferuje część czasu MTech w energoelektronice. odniesieniu Sudarshan

Hi Guys, rozmawiałem z Manipal Faceci w zeszłym tygodniu. Part-Time kursy MS są UGC uznane. Dostałam odpowiedź z Rajendra Joshi, Manipal
Manipal Uniwersytet jest uważane za University Uznane przez UGC oraz Ministerstwa RZL, Govt. Indii. Jednak program MS oferowanych przez Manipal Uniwersytet jest poza programem uczelni, który jest oferowany pracujących zawodowo w weekendy. To nie jest zatwierdzony przez AICTE jak AICTE zatwierdza tylko w pełnym wymiarze czasu programy Campus. Certyfikat jest przyznawany nie ma żadnej wzmianki na pół etatu lub na odległość w nim i jest tak dobry jak na koniec spotkania certyfikatu. Program oferowany jest prawie jak autonomiczne jeden po Manipal University. Jednak, jest bardzo powszechnie w przemyśle i mamy wyłączne partii dla pracowników takich firm jak Intel, Honeywell, IBM i GE aby wymienić tylko kilka i mamy kandydatów jest nominowany z ponad 55 firm. Możesz się zarejestrować za doktora Manipal University po zakończeniu programu MS, jak również z innych uczelni również. Ale proszę sprawdzić z uczelni / instytutu bezpośrednio także mogą mieć swoje własne kryteria, jak również.
Kumar

Witam Panie, im zakończyła niedawno btech teraz im zainteresowanych do ms poprzez kształcenie na odległość może u proszę mi dać jakieś sugestie, że

Witam, ostatnio słyszałam programu MS oferowanych przez Illinois Institute of Technology w Chicago. Jego accrediated w USA i ich kursy do nauki on-line z uczniami o stawienie się na egzamin albo w Chicago lub w ich lokalnych ośrodków w innych countries.In Indie mają ośrodki w Mumbai, Chennai, Bangalore, Pune, itp. ... Proszę może ktoś dać mi znać, jeśli spotykamy ludzi, którzy zrobili ten kurs i dzielić się swoimi opinoin na ten kurs ..

Mam znajomego, który robi co może, MS w Illinois Institute of Technology, Chicago ... Jego trochę kosztowne kursu (około Rs.4Lac) .. Zajęcia online & u mają się pojawić na egzaminach w żadnym z centrum.

każdy, kto ma wziąć na odległość Oczywiście MS w elektronice, można proszę wyjaśnić w jaki sposób prowadzić zajęcia praktyczne w centrum przedłużenie, lub które univ / clg oferuje najlepszy obiekt?

Illinois Institute of Technology (IIT USA) prowadzi kształcenia na odległość w Masters Electronics. Bardzo dobry plan i techlogies można wybrać. Skontaktuj się z lokalnym doradcą. -Paul

Hai znajomych ... i pracuję w Abu Dhabi ... zakończeniu b.tech w IT i MBA ... wud jak zrobić m.tech poprzez programy kształcenia na odległość .... ktoś Cud sugerują, uniwersytetów i szczegółów zapewnia M. technologii kształcenia na odległość .... moim rodzinnym jest Trivandrum, Kerala ... dzięki chłopaki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back