M-Tech/MS poprzez kształcenie na odległość

I

ivar4ever

Guest
Witam, jestem b-tech elektroniki i komunikacji i chcą Mtech (w elektronice i specilizaions Powiazane) eduacation odległość thrugh. Proszę zaproponować wszystkich instytucji w tym samym. (W Indiach)

Hi Friend, Które miejsce jest zlokalizowany w Indiach? Jedyną opcją, że jestem świadom jest "Bity, Pilani", który prowadzi odległość programów MS. Można też zdecydować się na Part Time M. Programy Tech. Pozdrawiam,

robi kształcenia na odległość nie jest wskazane, gdyż nie będzie w stanie poświęcić się w pełni do programu. lepiej przyłączyć się do pełnego programu czasu.

jestem w Bangalore. Zdaję sobie sprawę z BITS kursów. ale są programy współpracy z organizacjami. ddkrishna, tak u są poprawne, ale ta opcja wydaje się być najlepszym dla mnie! wielkie dzięki

nie u mają kształcenia na odległość, również tam. becoz i studiował tam tylko. może nie jest wyświetlana na stronie. u zastosowano elektroniki specjalizacja za to po ukończeniu studiów. i opłat wynosi około 20000 na sem. lepsze połączenie u do działu administracji.

Witam, Przepraszam za opóźnienie .... miałem egzaminów. Możesz spróbować opcji, że robię. VTU (Karnataka) ma część czasu M. kursy Tech w VLSI i systemów wbudowanych (Jaki ja jestem obecnie robi - RightNow zakończone 2-ci semster .... jeszcze 4 więcej iść ...). Kolegiów, które oferują w Bangalore jest BMS i UTL, Jeśli jesteś zainteresowany, aby poznać szczegóły, daj mi znać, będę się u info. Cheers, Kiran

Witam, Nawiązując do wcześniejszej mail, proszę dobrze moja odpowiedź: (Mam preferowany do odpowiedzi na EDAboard po sobie, jak może pomóc także innym) VTU oferuje 3 letnie studia partime. Możesz podjąć oczywiście o tym na piśmie PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ) lub przez wszystkie egzaminy Brama Indii (Priorytet dla kandydatów Gate). Egzaminy PGCET zazwyczaj prowadzone gdzieś w czerwcu / lipcu (nie sądzę, można zrobić w tym roku). Oddziałów dla M. Tech oczywiście, że są dostępne dla elektroniki i inżynierowie komputerowe: VLSI & Embedded Systems i Network Engineering, Computer. (I opowiedziała się za tym pierwszym). Pierwsze 4 semestry będą dokumenty teorii (10 osób). Egzaminy Semestr są ONLINE typu (nie konwencjonalnych egzaminów). Opłata za kurs jest Rs. 40000 / - rocznie (przez 3 lata kosztowałoby R 40000 + R 40.000 + R 40000 = R 1, 20000....), Jeżeli podejmuje się oczywiście w BMS College of Engineering. Jedynym kryterium do pisania PGCET w niepełnym wymiarze godzin zajęć Tech M. jest, że należy mieć zdobył conajmniej 55% w BE / B.Tech i powinny mieć conajmniej 3 letnie doświadczenie w pracy od daty ukończenia. I został dołączony programów nauczania do kursu też. Cheers, Kiran

Przepraszamy, Wcześniej poczty nie ma kolczugę z prośbą o informacje: Oto ona: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Sent: Wednesday, July 04, 2007 10:21 Do: Temat: [Pytanie lub komentarz od EDAboard.com] Zapytanie: Re: M-Tech/MS przez odległość edukacji Hi Kiran, jestem zainteresowany w VLSI / Embedded Systems oczywiście PG przez VTU. Proszę przesłać więcej informacji na jego temat. z góry dzięki ivar4ever@gmail.com

Witam Jestem zainteresowany PG oczywiście w VLSI obecnie pracuję w VLSI domeny ... w Noida Proszę o przesłanie informacji z instytucji, które oferują kształcenia na odległość w M. TECH VLSI

Hi im z Gujarat .. Czy to możliwe, Kiran to zrobić oczywiście stąd?

Hi Dharmesh i Gita, To nie jest program kształcenia na odległość, ale kurs w niepełnym wymiarze godzin. Musisz być w 40 Promień km kolegium jesteś zgłoszenia. Cheers, Kiran

Hi Kiran, dzięki za informacje, jakie przekazał o VTU. Próbowałem otworzyć adres URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", ale nie mógł otworzyć. Czy mogę prosić o pomoc w uzyskaniu informacji o PGCET 2008. Nie widzę żadnych szczegółów na ten temat "http://vtu.ac.in/" również. Zrobiłem MCA i chcą M. Tech Computer Science and Engineering w niepełnym wymiarze godzin. Pracuję w Bangalore. Byłoby wspaniale, gdyby można respod mnie jak najszybciej. Dzięki, Krishna Kumar Sinha

możesz zrobić m.tech w różnych IIT nitów i innych uczelni engg govt

Witam, U można zapisać się z Manipal uiversity. Oferują one wbudowane w MS, VLSI, systemy oprogramowania itp. Musisz uczęszczać na zajęcia weekend. U może nadal ur edukacji, gdy u get przesunięty warszawa lub hyderabad jak Manipal uniwersyteckiego ośrodka badań znajduje się tam również

Witam rajeshkumar123 , możesz podaj link? .. Nie jestem w stanie znaleźć link ... Dzięki

Cześć, Dzięki człowieka .. Czy ktoś może się na ten kurs lub tylko faceci korporacji (IBM, TI, Infineon, itp. ..)?. Żyję w Noida. Kumar

hi kumar, U musi działać i ur firma musi dostarczyć list zgody

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back