ICD-U40 - obwód i PCB

wysoki każde ciało, to verry fantastyczny, zaczynam noooooooooooooooooooooooooooow

Czy ktoś wie firmware ICD dostarczane w pcwh 4.065 nadaje się do 18f2520??? w mikroprocesorowej internetowej stronie nie mogę znaleźć 18f252.

[Quote = lgeorge123] Czy ktoś wie firmware ICD dostarczane w pcwh 4.065 nadaje się do 18f2520??? w mikroprocesorowej internetowej stronie nie mogę znaleźć 18f252. [/quote] I budować z 18F258.

może ktoś wie firmware dostarczony przez CCS odpowiednich dla których PIC żetonów, jak nie mogę kupić pic18f252 chip.

Znacznie lepszy od CCS ICD-U40 jest ICD2 (obsługuje MPLAB i CCS przez MPLAB) Jestem oczyszczaniu oryginalne Inchworm ICD2 kompatybilnych PCB tanie.
InchwormPCB.PNG

Szukam tego robaka ICD, to port RS232, czy są jakieś wersja ICD pomocą usb?

[Quote = lgeorge123] szukam tego robaka ICD, jest to port RS232, to istnieje wersja ICD pomocą usb? [/Quote] Junebug jest USB PICkit2 zgodny ICD, można go programować i debugować te same 8bit PIC Inchworm robi. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 28 sekundach: [/color] [/size] [quote = lgeorge123] szukam tego robaka ICD, jest to port RS232, to istnieje wersja ICD pomocą USB? [/quote] Junebug jest USB PICkit2 zgodny ICD, można go programować i debugować te same 8bit PIC Inchworm robi.

Witam każde ciało I mylić! Proszę mi pomóc muszę ICD-U40 shematic i PCB i szacunek firmware [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 15 minutach: [/color] [/size] Witam Złącze Folke na schemacie nie ma Discription proszę dać pewną informację na temat je traktować

miło Proyect ... Mam kilka pytań:-Czy mogę relplace tranzystorów na bc327 i bc237? -Czy mogę wymienić MAX631 do innych CD-CD konwerter? -Mogę usunąć MIC29152 jeśli nie użyje zewnętrznej VCC? Dziękuję bardzo

Dlaczego ktoś chciałby zbudować taki starożytny programista? Zbuduj PK2 O wiele lepiej i prawdopodobnie można znaleźć części.

Czy ktoś ma PCB i etc z Uicd ale wersja 5C? Miałem go i nie działa wydaje tranzystory wyjściowe są złamał. Dzięki.

Мой отладчик ICD-s40 Большое спасибо ludzie за схему и документацию. Спроектировал и сразу начала работать плата. Отлично дебажит в CCS v4.0 компилере

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back