PODSTAWY UKŁAD

[Quote = alecsander] Mój przyjaciel, i prosił o książki układu przed, jak ty. Ale uwierz mi, można dostać lub kupić 100 książek, jeśli nie pracujesz z narzędzi układu, a jeśli nie pytaj kolegów o problemach układu, nie dowiesz się niczego. Musisz zrobić układ, należy podzielić głowy w różnych ścian, należy poprosić o odpowiedzi, a dopiero potem będziesz robić to, co si nazywa NAUKA. Jeśli zacząć od czytania, można spędzić 1 lub 2 miesiące czytania, to kiedy zaczniesz układ, nie wiem od czego zacząć. I tak po prostu stracili 2 miesiące. Pomyślcie o tym:. D Pozdrawiam [/quote] Zgadzam się! Czytanie książki, praca z układu. I poznasz kilka pytań. Znajdź odpowiedź w tej książce, czy układ ponownie. Myślę, że wiil być jakiś lepszy sposób!

Mam inne dwie książki, to będzie miło mieć dodatkowe odniesienia.

Czy ktoś przesłać mi miękkich kopii tych książek do mojego id (dot) Naveen znak (at) gmail (dot) pl

może ktoś akcje w formie elektronicznej z tych książek. ktoś może sugerować związek gdzie można znaleźć wiele ebook, jak ten mamy tu kiedyś.

książki te są łatwo dostępne w internecie, tylko nie google i wam wil je zdobyć. również przeczytać tę książkę. sztuka analogowy układ przez alan gorąco

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back