[Quote = alecsander] Mój przyjaciel, i prosił o książki układu przed, jak ty. Ale uwierz mi, można dostać lub kupić 100 książek, jeśli nie pracujesz z narzędzi układu, a jeśli nie pytaj kolegów o problemach układu, nie dowiesz się niczego. Musisz zrobić układ, należy podzielić głowy w różnych ścian, należy poprosić o odpowiedzi, a dopiero potem będziesz robić to, co si nazywa NAUKA. Jeśli zacząć od czytania, można spędzić 1 lub 2 miesiące czytania, to kiedy zaczniesz układ, nie wiem od czego zacząć. I tak po prostu stracili 2 miesiące. Pomyślcie o tym:. D Pozdrawiam [/quote] Zgadzam się! Czytanie książki, praca z układu. I poznasz kilka pytań. Znajdź odpowiedź w tej książce, czy układ ponownie. Myślę, że wiil być jakiś lepszy sposób!
książki te są łatwo dostępne w internecie, tylko nie google i wam wil je zdobyć. również przeczytać tę książkę. sztuka analogowy układ przez alan gorąco
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.