Dokumenty o wprowadzeniu na USB urządzeń dla początkujących

Witam wszystkich i przypisano projekt do sterowników urządzeń dla usb 2. może ktoś sugerują, od czego zacząć oraz odnośniki do kodu źródłowego sterowników usb i karty czeka na odpowiedź [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 12 minutach: [/color] [/size] Witam wszystkich i zostały przypisane do sterowników urządzeń dla usb 2 na jądro 2.4.2 możesz zaproponować materiały, linki do kodu źródłowego sterowników usb, arkusze danych i punkt wyjścia! oczekiwania na odpowiedź

projekt usb przez przykład jest oparty na usb 1.0 i specyfikacje liczy conajmniej teraz adays!

Jestem również rozpoczęcia realizacji USB na mój system. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było wdrożenie USB Serial / Parallel kalkulator dostępny z www.ftdichip.com . Mogą być wykupionej online jako moduł DIP (DLP2232M), które posiada 2 konwertery na pokładzie. Jednym z tym kanały mogą być również wykorzystywane jako USB do SPI, JTAG lub I ² C. poważaniem

I nie bardzo dobre Projetcs na USB.Any jeden dokumentów potrzebujesz, i pomóc

[Quote = yaseen1] zrobiłem bardzo dobre Projetcs na USB.Any jeden dokumentów potrzebujesz, i pomóc [/quote] Czy możesz podać szczegóły na temat projektów? A czy możesz podzielić się swoimi danymi?

"Usb kompletny" to dobra książka! Czy ktoś ma swoją pdf? i Yaseen może u ps Podziel się projekt z nas pisać teraz jestem zaangażowany w piśmie dd USB2.0 na linux 2.6.14.2: |

i trzeba budować inteligentną ładowarką baterii przy użyciu mikrokontrolera LPC2148 philips z usb interface.i hav masz wystarczająco dużo szczegółów ok. baterii charger.how iść ok. budynku interfejs usb? ktoś może mnie nauczyć programowania mikrokontrolerów ramię również? mikrokontrolera lpc 2148 ma wbudowany interfejs USB, zgodnie z danymi

i potrzeby komunikowania się z pc i dać się msgbox kiedy zakończeniu ładowania .. może ktoś pomóc me.I pobraniu usb człowieka kod urządzenia interfejsu z kiel.com dla określonego mikrokontrolera. philips mikrokontroler ARM LPC2148

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back