Dokumenty o wprowadzeniu na USB urządzeń dla początkujących

hi, radzę, aby przejść do wyszukiwania i wyszukiwania dla "usb kompletny", mam przesłane książki zatytułowany jako "architektura systemu usb" (USB 2.0), było tak dobrze i wyszedł i kupił książkę ponieważ uważam, że jeśli okaże się naprawdę dobrą książkę należy nagrodzić autora, chodzi anto

Czy jest możliwe aby izolowane galwanicznie (z komputera) urządzenie USB?

Ja pracowałem na 3 projekty usb i mam pełny zbiór danych na ten temat. jeśli ktoś potrzebuje tych danych i akcje mojej kolekcji z nim / nią.

"USB System Architecture 2.0" to dobra książka do nauki USB.

Usb kompletne nie jest bardzo dobra. USB 2.0 System Architecture i projektowania USB przez przykład są bardzo dobre. USB System Architecture 2.0 wyjaśnia protokołu USB w szczegółowych. Projektu przez USB Przykład zawiera szczegółowe informacje dotyczące USB.

Ktoś może mi powiedzieć jak pisać sterowniki dla sprzętu w systemie Windows. Przykłady, sterownik dysku USB. Jeśli ktoś ma kod źródłowy lub link wgraj dla mnie. Dziękuję bardzo

[Quote = hoangthanhtung] ktoś może mi powiedzieć jak pisać sterowniki dla sprzętu w systemie Windows. Przykłady, sterownik dysku USB. Jeśli ktoś ma kod źródłowy lub link wgraj dla mnie. [/Quote] Popatrz na witrynie firmy Microsoft jest źródłem dla programistów urządzenia magazynującego USB dla Windows 98.

musisz: USB 2.0 Specyfikacja USB Kompletne USB Architecture System 2.0 to wszystko można pobrać z EDA E-książki Upload / Download

Tak, masz już tego ebook "projekt USB przez przykład". Czy mógłbyś podzielić się nim ze mną! Teraz miałem inne książki o USB, ale prawie mi pomóc w zrozumieniu protokołu USB. A ja jestem vey mylić gdzie mogę znaleźć pełną książki ilustrowane w projektowaniu urządzenia USB. I również brak informacji, o których Mikrokontrolery mogą być wykorzystane w projektowaniu. Ktoś mówi, że można używać Micon. MSC251, ale nie wiem, że jest skuteczna czy nie? Czy mogą Państwo zaproponować kilka pomysłów.

Jeden z moich znajomych dał tę książkę do mnie dawno temu. Ale to zbyt duże.

[Quote = saberbf] Ja pracowałem na 3 projekty usb i mam pełny zbiór danych na ten temat. jeśli ktoś potrzebuje tych danych i akcje mojej kolekcji z nim / nią [/quote] pls daj mi kawałek, dzięki, e-mail:. reete@inhe.net

Proszę o pomoc w jaki sposób uzyskać dostęp do PIC USB formie Klienta, USB Host? Potrzebuję próbek lub wytycznych. Dzięki.

Witam wszystkich, mam już czytać arkusz z 89c51SND1. Jak to dobrze, ale ile to jest?

może ktoś mi powiedzieć co jest modelu OSI na USB?. Jeśli ktoś ma informacje na temat podziel się nim.

Najprostszym próbek, które mogą Myślę, że jest, aby rozmawiać przy użyciu kabla USB i Windows HyperTerminal, do odczytu / zapisu, bezpośrednio w port szeregowy COM używany przez USB.

saberbf napisał: [Ja pracowałem na 3 projekty usb i mam pełny zbiór danych na ten temat. jeśli ktoś potrzebuje tych danych i akcje mojej kolekcji z nim / nią.] hello sir, iam ten projekt "interfejsów systemu acquistion danych (DAS) do pc przez usbcontroller (at89c5131)" (w tym proj musimy uzyskać dane z ( das) andsend do pc przez μcontroller) do tego mamy nawiązania komunikacji między komputerem i μcontroller. dla tego musimy napisać kod bootloadera w (kiel'c ") flash i eprom na μcontroller.sir, jeśli ur posiadające informatio o tym plz wysłać. plz wysłać przykłady bootloader [/code] [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back