N
nksunmoon
Guest
I chcą zaprojektować układ, który może wzmocnić analogowe Singal o 32 razy ktoś precisely.Does jakieś rady? Dziękuję bardzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, masz rację, teraz dam kilka specyfikacji o founction obwodu. Układ jest oparty na topologii przełącznika kondensator, więc wzmocnienia układu jest kondensator zależne. Sygnał jest bardzo mały, i będzie o kilka miliwoltów. Pojemność obciążenia układu będzie o kilku pF. I chcę do projektowania tego typu układ, ale nie znaleźliśmy chip produkt, który może zdaje sobie sprawę z tego founction. Jak wiemy, współczynnik opinie będą bardzo małe, czy wyłącznik obwodu kondensator ma dużą gain.So jest trudne do realizacji dużych obrotach i wysokiej precyzji zdobyć tak duże. Więc moje pytanie brzmi: Czy istnieją jakieś metody, które można zrealizować duży zysk, duża szybkość i wysoka precyzja jednocześnie.Do tej pory odpowiedzi na post więcej słów niż rzeczywisty pytanie, nie spiesz się i napisać opis tego, co jest źródłem napięcia chcesz zmierzyć lub wzmacniać, jakie napięcie rodzaj i poziom, można się spodziewać, co król obwód szukasz, może nawet jeśli próbowali rozwiązanie nie działa. Post, który opisuje problem w kilku słowach nie pomoże ludziom, że przeczytał zaproponować rozwiązanie. Alex