N
nikhilele
Guest
Chcę kupić na PC w oscyloskop faceci INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem jedno Amptronics w Hydrabad, AP. A dostawca Kerala nie pamiętam nazwy. Nawet w Bangalore znajdują się 2 lub 3 dostawców także. No co jest specyfikacja patrzysz? Chodzi mi o przepustowości kanałów itp..Chcę kupić oscyloskop na PC w facetów INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie
20MHz OWON z samodzielnym TFT sprzedawany jest tylko około 20 do 22K w rynku indyjskim. Pozycja ta jest również sprzedawany pod zmienioną nazwą marki w Indiach dostawca jest w Bombaju, być może ma dystrybutorów w BG, nie wiem. [Url = http://www.owon.co.in/mso.html] OWON INDIE - [/url] może ma sensu podpinania do komputera monitor więcej.Chcę kupić oscyloskop na PC w facetów INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie