Chcę kupić oscyloskop na PC w Indiach

N

nikhilele

Guest
Chcę kupić na PC w oscyloskop faceci INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie

Chcę kupić oscyloskop na PC w facetów INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie
Wiem jedno Amptronics w Hydrabad, AP. A dostawca Kerala nie pamiętam nazwy. Nawet w Bangalore znajdują się 2 lub 3 dostawców także. No co jest specyfikacja patrzysz? Chodzi mi o przepustowości kanałów itp..

Chcę kupić oscyloskop na PC w facetów INDIA masz sugestie lub linki .. Właściwie chcę projekt wzmacniacza EKG więc chcę w tym zakresie
20MHz OWON z samodzielnym TFT sprzedawany jest tylko około 20 do 22K w rynku indyjskim. Pozycja ta jest również sprzedawany pod zmienioną nazwą marki w Indiach dostawca jest w Bombaju, być może ma dystrybutorów w BG, nie wiem. [Url = http://www.owon.co.in/mso.html] OWON INDIE - [/url] może ma sensu podpinania do komputera monitor więcej.

moje wymagania mininum jest 2 kanałów analogowych i szerokość pasma 10Mhz ..

oscyloskopów Tektronix ławki są światowej sławy jego rozbudowane narzędzia, które pomagają w uproszczeniu i przyspieszeniu debug swojego skomplikowanego projektu. Oferują one imponujące osiągi i intuicyjny projekty, które sprawi, że bardziej wydajne. Inżynierowie na całym świecie zaufało i polecam te pakiety aplikacji, łatwy w obsłudze w celu zwiększenia skuteczności Oscyloskopy i pomóc włączyć innowacji krok do rynku, na czas iw budżecie. Zaoszczędź do 40% Tek Scopes, [URL = "http://www.tek.com/forms/response/308104X321684/?WT.mc_id=308104X321684_ext&WT.mc_ev=PartnerClick&tcode=partner"] kliknij tutaj [/URL]

Ale po nawet 40% rabatu jest kosztowne hobby lub małego projektu domu. można Tekindia powiedz nam cenę swojej zakresów hobby i małych projektowania domu.

Tylko wtedy, gdy ceny są podane wraz z minimalnym info przedmiotu koncesji,% nie ma to znaczenia. Dodatkowo czuję, Indie są znane dla reklam bez podania pyłek i cen. Jeśli ktoś idzie do sklepu, on / ona cant poznać cenę. dodana do tych sklepów siły nabywczej stabilizatory napięcia itp., nawet wtedy, gdy urządzenie nie ma wbudowanego w zakresie dostaw i przyjmuje SMPS. Wielu nawet ostrzegają, że jeśli stabilizator jest podjęta, gwarancja nie jest ważna. Siła ta jest bardziej na konsumenta urządzeń elektronicznych. Wiemy dobrze, że przekaźnik się stabilizatory dodać do problemów ze względu na zły projekt i przekaźniki uszkodzony.

100% poprawne ... Problemem jest to, że klienci nie są świadomi i nie ma monopolu na rynku indyjskim. Kiedy zapytałem jednego dostawcy o jego zakres, a także w porównaniu z jego cena, ale innej marki znanych tańsze. On bez ogródek powiedział, że nie zna tej marki, po tym jak zaproponowała strona odpowiedział że jest to chiński zrobić klon i wydajność jest niska. Więc chyba Jak dobre są.

Bluehole @, niech nas nie uważa, że oryginalne wzory są ostateczne i klony są śmieci. wiele czasu, to klon dostawców venders produkcji produktów OEM, przeznaczone dla znanych marek. Widzę wiele reklam, a nie do zakupu fałszywego etc. jest to sztuczka biznesu, inaczej nie potrafią przetrwać konkurencję. Mimo wszystko wielu urządzeń elektronicznych zależy od chip uwagi decydentów zestawu aplikacji. Jak to nazywają inni, klony, nawet najnowsze markowe zakresy zostały zaprojektowane przez inżynierów i Indii przez niektórych sprzedawcą w Indiach od nazwiska właściciela marki. Ale spokojnie zobaczyć w cenach amerykańskiego i konwertować do rupii i sprzedawać. Być może pracować dla USA, a tym samym ich firma powinna być w zysku. Przepraszam za moje komentarze

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back