wzmacniacz klasy D PWM

B

bicho

Guest
Szukam teoria i schematy na temat klasy D i / lub wzmacniacz cyfrowy: o. Coud proszę mi ktoś pomóc? z góry dzięki

Może ci się przydać ten link, istnieją pewne podstawowe informacje na temat typu D: h ** p: / / 207.35.168.36/ofsoundmind/osm/hardware/amp5.html

dla kompletnych modułów sprawdzić h ** p: / / w.tripath.com * w / lub stronie firmy TI o żetony TAS50xx jak h ** p: / / focus.ti.com / docs / prod / productfolder.jhtml genericPartNumber = TAS5010?

Proponuję książkę "wzmacniaczy mocy ..." S. Crips. Myślę, że to jest bardzo dobre dla zrozumienia teorii i praktyki projektowania wzmacniaczy. Z poważaniem,

Teoria można zobaczyć na: hem.passagen.se / johanps / audioexperiment / schematy Simple class_D.htm: hem.passagen.se/johanps/audioexperiment/Amp21/DesignDescription21.htm

przy okazji, ma ktoś dobry pomysł, jak zrealizować wzmacniacz klasy D z cyfrowej modulacji w DSP?? (Mam na myśli naprawdę profesjonalny sposób) odsetki maksymalne w tym: D

wersja DSP jest droższe i jakość dźwięku jest złe w porównaniu z wersji analogowej. Przeczytaj teorii: hem.passagen.se / johanps / audioexperiment / class_D.htm

do mimoto, Co to jest treść książki "wzmacniaczy mocy ..." S. Crips. ? Można też przesłać tę książkę tutaj?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back