wysyłania charcter z klawiatury i wyświetlania na ekranie LCD

A

anupriya

Guest
hai wszystkich, muszę zrobić modułu, w którym, gdy użytkownik wpisze coś na klawiaturze, tych znaków ma być Równolegle pojawiają się w wyświetlacz LCD. mam już zrobione moduł wyświetlacz LCD więc jestem ok z tą częścią, może mi ktoś powiedzieć jak odczytać znak z klawiatury i wysłać go do LCD. i trzeba to zrobić za pomocą modułu w c8051f020 bye język c

Co klawiatura, komputer PC lub inne? Mam pliki C do pracy z kayboard PC mcu. Mr.Cube

hai, ja jestem przy komputerze keycoard tylko panie, może u posyłać mi ur plików bye dzięki

hai wszyscy, ja jestem interfejsu klawiatury i lcd z 8051, mam dll na LCD, ale nie dla klawiatury 4x4 macierzy, może ktoś zaproponować mi dll dla klawiatury 4x4 macierzy. thank u

Witam anupriya, które kompilator używasz? Wyślę ci projektu w ciągu kilku dni (nie ma go znaleźć na początku). Pozdrawiam, Mr.Cube

Witam, Adam Chapweske dostarcza wielu użytecznych informacji (moim zdaniem) na klawiaturze komputera i myszki interfejsów. Informacje są oparte PIC, lecz informacje ogólne celu zapewnia on byłby przydatny dla każdego typu mikrokontrolera (ponownie, w mojej opinii). http://panda.cs.ndsu.nodak.edu/% 7Eachapwes/PICmicro / Pozdrawiam, Steve

Interfejs 8051 z klawiatury przy użyciu portu szeregowego. klawiatura nie wysyła kod ascii. Konwersja kodu wysyłać przez klawiaturę do kodzie ASCII. Następnie wysłać go do u LCD może to zrobić z łatwością

szukaj PS / 2 klawiatury connect1on jest projekt o 1nterfac1ng na EPE sierpnia 2004

witam panie, ja robie interfejsu LCD i klawiatury do komputerów klawiatury i klawiaturę 4x4 macierz może ktoś zaproponować mi dll dla klawiatury 4x4 macierzy thank u

Który kompilator u używać? (Co masz na myśli dll?) Mam kod C na klawiaturze komputera, nie mam zbyt dużo pracy już teraz, więc zawsze zapomniał wysłać plik gdy wróciłem do domu późno, sorry (mamy nadzieję, że pamiętam do dziś). Mr.Cube

witam panie, ja jestem przy Keil compiller dla mojego programowania. dll (dynamic link lib) i myśli, w którym mam zrobić symulację za pomocą pc się bez rzeczywistego lcd do testowania moich codes.like mądry i potrzebny dll dla klawiatury 4x4 macierzy. thank u

Tutaj jest projekt z klawiatury PC. Jeśli masz jakieś pytanie, po prostu zapytaj. Pozdrawiam, Mr.Cube

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back