Wyślij i odbieranie wiadomości SMS z AVR i SIM300

Witam, drogi przyjacielu. Nie jestem dowolny program na temat tego projektu. Plz Czy pomożesz mi ???????[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post added at 11:01 ---------- Poprzedni post był o 10:46 ----------[/SIZE] [/color] Witam, Plz Help Me ????????? Plz Help Me Plz Help Me ????????? ?????????

/ * Nagłówek pliku * oświadczenie / # include / * deklaracja SFR / SFR lcd = 0x90; / * jeden * deklaracja bit / RS = 0x90 sbit; sbit EN = 0x91; opóźnienie void (unsigned int); / modem * decalration funkcji * / void uart_init (void); unsigned char Rx_data (void); void Tx_data (unsigned char); void Tx_Str (unsigned char *); void wpisz (void); gsmcmdsend void (unsigned char *); gsm_init (void); void Recv_frm_mob (); snd2mob void (); / deklaracje zmiennych * / unsigned char telefon [15]; unsigned char pass [2] = "Hi"; void main () {lcd_init () / / Aby initalise lcd uart_init ( ) / / Aby initalise uart send2mob ();} uart_init (void) {TMOD = 0x20; / timer * 1, 8 bit auto reload * / = sCon 0x50, / * ustawia szybkość transmisji 9600 bps * / TH1 = 0xfa; / * serial mod 1, * umożliwiać odbiór / TR1 = 1 / * Timer1 rozpocząć * /} void enter (void) {= 0x0A SBUF / / wiersza while (TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D / / podczas powrotu karetki (TI == 0); TI = 0;} opóźnienie nieważne (unsigned int s) {unsigned int i, j; for (i = 0; i

jest opis dla każdej linii .... zajrzyj do tego .. opis co trzeba? zrobiłeś prostych programów serial comm kontrolera avr ????? jeśli nie napisać prosty program serial comm i przekazywania niektórych danych lcd .....

Witam mój przyjacielu, nie prostych programów serial comm kontrolera avr? Możesz wysłać mi Shematic Ten projekt?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:25 ---------- Poprzedni post był o 11:20 ----------</span></span>
Drodzy Przyjaciele, jest to projekt dla ATMEGA 32?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post added at 11:29 ---------- Poprzedni post był o 11:25 ----------</span></span>
Gdzie jest mój przyjaciel ?

Jestem w biurze i cant spędzać z tobą .... download tutoriale AVR i zrobić kilka programów przykład podany w nim lub zobacz przykład w avr katalogu zainstalowane do komunikacji szeregowej .... nie mogę być w trybie online o więcej czasu .....

Przykro mi, kiedy jest online?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 11:41 ---------- Poprzedni post był na 11:37 ----------</span></span>
Tank You For pomocne, ale, You Can Design Schemat dla tego projektu ?????? Tank You, Tank You, Tank You, Tank za pomoc ?????

Witam Drodzy Przyjaciele, Po pierwsze, Tank za pomoc ..... Możesz napisać ten projekt ATmega32? Plz Help Me! Plz Help Me! Plz Help Me!

Myślę, że więcej prac domowych, które próbujesz zrobić to tutaj ... zamiast można szukać w google i przygotować roztwór tooo ..

Witam, My internetową znajomemu Możesz wysłać mi Schemat Projekt ????????? Tank You ...........[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post added at 06:35 --------- - Poprzedni post był na 05:28 ----------[/SIZE] [/color] Witam, Drodzy Przyjaciele. Proszę o pomoc, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi .........

Witam, mój internetową znajomemu, możesz wysłać mi schemat tego projektu ????????? Zbiornik można ...........[ color = "Silver"] [size = 1 ]---------- post dodana 06:35 --------- - poprzedni post był na 05:28 ----------[/size] [/color] Witam, drodzy przyjaciele. Proszę mi pomóc, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi, pomóż mi .........
stop żebractwa i coś zrobić.

Witam Szanowni Państwo. Proszę mi pomóc w tym projekcie ?????

Czy google? Jest ich bardzo dużo projektów dostępnych ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back