Wyślij i odbieranie wiadomości SMS z AVR i SIM300

H

hamsaeed

Guest
Witam, Drodzy Przyjaciele Chcę wysłać sms za pomocą SIM300 moduł GSM. Używam AVR 32 mikrokontrolera. możesz mi pomóc plz? Tank za pomoc.

Wszystko, co musisz zrobić, to przejść przez komendy AT dokument do wysłania SMS.using interfejsu UART mikrokontrolera oraz modułu. Szukaj również to forum całkowicie otrzymasz materiałów. najlepsze życzenia

Witam, Drodzy Przyjaciele Proszę o pomoc? To jest dla ostateczny projekt University?

Witam Tank za pomoc. Ale można Wyślij mi Shematic to Project ...

Witam Drodzy użytkownicy. Plz Pomóż mi, pomóż mi o tym projekcie ..... : Idea:

Czy przeczytałeś materiału w danym link? Każdy szczegół jest podana w nim.

Witam Drodzy Przyjaciele. Jestem Przeczytaj materiału w danym łączu. Ale chciałem wysłać SMS o AVR (Z Codevision)? Plz Help Me? Plz help me? Plz help me? Chciałem tego projektu dla Uniwersytetu? Tank You Fro Twojej pomocy ...

Nikt nie jest tu do zrobienia pracy. My możemy tylko Cię w Twoim projekcie. Przenoszenie avrgcc do codevision jest łatwe. Wypróbuj go i tu, gdy kto chce informacji.

po co masz zrobić do tej pory .. Spróbuj grać z modem w HyperTerminal i zrozumieć jak to działa, a następnie napisać prosty program do wysyłania i odbierania .. dostaniesz wyjście siebie ..

Witam Drodzy Przyjaciele. Tank Najpierw za pomocną. Ale, mój przyjacielu, Plz Napisz program Simple To Do It With Codevision? Tank za pomoc ...

jest to przykładowy program .. jeśli masz Keil następnie skompilować i uruchomić program i widać pracy programu w oknie seryjny. wszelkie atmel lub philips 8 bitowy kontroler będzie wspierać .... dokonać modyfikacji dla Ciebie i kontroler IDE.

y sterownik tą logiką tylko. to Depende na kontrolerze używać i jego składni programowania .... tej logiki uniwersalny dla wszystkich sterowników i większość modemów ... jeśli masz AT89 serii kontroler ten program dorectly pracy ... ale myślę, przed użyciem sterownika serii 89 firmy Atmel.

Witam, Tank Państwo za pomocne, ale nie mogę Build ten projekt? Pomoc Plz Dla Build Project ... Tank was o pomoc ....

IDE, które ... wykorzystania Keil budować ten kod lub post tutaj kod i powiedz gdzie jesteś uderzył ....

Witam, drogi przyjacielu. Pierwszy czołg za pomoc, używam ATmega32 mikrokontrolera. . Tank za pomoc

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 09:41 ---------- Poprzedni post był na 09: 08 ---------- </span></span>
Gdzie jest mój przyjaciel ?????????????

co masz błędy podczas kompilacji programów ... Dodaj poprawne pliki nagłówkowe. pierwszy symulować kod i zobaczyć jak to działa i zrozumieć ... można ownload Keil UV-2 lub C51 z [url = http://www.keil.com] Keil Embedded Development Tools dla ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166, 251 procesorów rodziny. [/ url ] -> Oprogramowanie oceny-> c51 go przetestować, a później można unstall, ... lub wprowadzenie do programu do kompilacji na IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back