C
cadenceUK
Guest
Czyżby każdy 1 szczegół o pracy tego obwodu? specjalnego efektu bramki XOR i transisters!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To znaczy, że chcesz zwiększyć wysokiego poziomu zdolności prowadzenia pojazdu XOR? Bo dla przeciwnej wzorca wejściowego wyjściu XOR jest wysoki.Chcę zwiększyć dysk obwodu w przypadku przeciwnym patteren bitowej
Co dokładnie: Bufor lub inwerter? Bufor w przeciwieństwie do przetwornicy ma odwrotny logiki.prosty bufor / inwerter
To znaczy, że chcesz zwiększyć wysokiego poziomu zdolności prowadzenia pojazdu XOR? Bo dla przeciwnej wzorca wejściowego wyjściu XOR jest wysoki.Chcę zwiększyć dysk obwodu w przypadku przeciwnym patteren bitowej
Co dokładnie: Bufor lub inwerter? Bufor w przeciwieństwie do przetwornicy ma odwrotny logiki. [/Quote] Hi FOM, Dzięki za odpowiedzi. Chcę zwiększyć dysk całego obwodu (jak widać) w przypadku dużej mocy szczebla XOR! EG: Jeśli wejście XOR jest wysoki 2. (falownik) transisters zwiększy napęd obwodu. Jeśli jest niski, drugi falownik (tranzystor) nie będzie działać, ale single trianlge (Transister będzie działać!) [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 35 sekundach: [/color] [/size] Jest to przetwornica! Przepraszamy fr termin bufor tutaj! [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 godziny 37 minut: [/color] [/size] Proszę o pomoc: (jego ostatni dzień mojego projektu: * (prosty bufor / inwerter