C
Constantinos
Guest
Zastanawiałem się niektóre kody. Mój telewizor jest KV29c3d SONY. Po wejściu w tryb serwisowy następujące pojawił się na górze: "AE406 V8.57 AE-4 16/05/97". Poniżej znajduje się duża lista niektórych funkcji. Jednym z nich jest "AI TDA 9170". Przede wszystkim to, co jest AI. W ramach programu ". Init TV" menu AI jest wyłączony. Kiedy rybitwy go na co TT22 (zegar pracy i mem.display błąd) błąd "108h AI TDA 9170 *" pojawia się. Potem, gdy próbowałem się dostać do tego menu (AI TDA 9170) zmieniłem "Czarny offset umożliwiają" off, "gamma zmiennej użytkownika" do 32 (było 31) i "Adaptive gamma" na 0 (to było 15 ). Błędzie jest nadal wyświetlany, czy "AI" (zgodnie z "Init. TV") jest włączony. Następnym krokiem było przywrócić oryginalne rysunki do "TDA AI 9170", ale było to niemożliwe. Powstaje pytanie, dlaczego nie wolno mi je przywrócić? Jak zarządzać to zrobić? A jest to problem? Czy mogę zapytać, coś jeszcze?! To długi czas przy próbie zmiany kanału, a nie na czarnym tle, które pojawiły się podczas zmiany kanału ciemny niebieski z bardzo cienkiej linie poziome pojawi. Staram się zmienić jasność (nie poprzez tryb serwisowy), ale problem jest nadal.