układ projektu nanotechnologii

S

smiles

Guest
Jeden materiał, który jest twardszy niż stal setki razy, ale mniejsza niż miliony razy stali i nazywa się nanomateriału, ktoś wie, jak projektować układy scalone przez nią? TTL, CMOS ... jaka jest ich przyszłość? Dzięki!

jeden dzień wszystko musi iść ..... tat życia. GaAs dominował w momencie Si zastąpił go. Si dominuje teraz. Nanorurki węglowe zastąpią im. i to trwa ....

Przykro nam Srinivas .... GaAs jest następny krok w ewolucji ... myślę, że r z .... i czy jest wystarczająco dużo badań w spintroniki następnie willl zastąpić Si ..... głównych fabs r jus czekając na sygnał zielony ekspertów na całym świecie przed INVESTIN na to .... i raz zainwestowane to jest związane pozostać conajmniej na następne 10 lat ....

zdecydowanie węgla nano kanalików ....... spintroniki po tym ....... i czytał artykuł o 10Gb ......[ url ram] http://www.newscientist.com/article. ns? id = dn3838 [/url] są to wysokiej technologii trudno jest dostać rękę na tych ....

jeszcze w poziomie badań. nie komercyjnych transister wykonane z nano węgla jeszcze.

Myślę, że cmos będzie nadal żyje w dającej się przewidzieć przyszłości

Myślę, że CMOS technologii jest związany pozostać conajmniej na następne 10 lat ....

Rury nano nadal poziom badań. Nawet jeśli badania na to się uda, to zajmie czasu do budowania fabryk na to i wiele więcej czasu dla całej branży elektroniki zwrócić się do rury nano .. Nawet jeśli niektóre firmy udaje się chip rury nano w przyszłości, musi spełniać wymagania i ma na celu ustalenie się do zastąpienia krzemu w wszystkie urządzenia elektroniczne .. Więc sądzę, by zająć kolejne 15-20 lat, aby usunąć krzemu z przemysłu elektronicznego

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back