TSMC projektowania zestaw do C @ zamieszkania

Niestety, crete.cadence.com nie jest już obsługiwany przez Cadence: cry:. [Quote = zigbee2005] okguy można przejść do crete.cadence.com go pobrać [/quote]

zalogowany aby Sourcelink, nie był w stanie znaleźć dokładne miejsce downlaod GDPK może ktoś mi pomoże tu czy ktoś ma link, aby pobrać zestaw GPDK z Cadence dzięki za help-ar_m_in

cant download?? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] [quote = cetc1525] Myślę, że w kadencji jest narzędzi do tłumaczenia modelu typu [/quote] [size =. 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size]??

Tsmc0 plik [1] [1] 0.18 RF2 jest lib ADS. gdzie można pobrać UMC 0.18um lub TSMC 0.18um lib na widmo i HSPICE?

Muszę TSMC 0.18u Design Kit do symulacji obwodów rf. Czy ktoś może mi pomóc?

Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwe PDK to prawdopodobnie nie będzie się to - ludzie nie lubią łamać poufności umów itp. W modelach jest to samo. Jeśli chcesz grać na rozmowy szkole nauczycieli. Jeśli używamy go do TSMC praca kontakt i zażądać od nich.

C @ zamieszkania jest narzędzie o nazwie SPP do tłumaczenia plików Spice do plików Spectre, ale czasami nie mogą tłumaczyć niektóre wypowiedzi. więc jej swoje doświadczenia, które mogą pomóc poprawić te problemy. jego wysoce zalecane do stosowania rzetelnych i sprawdzonych plików, a nie tłumaczone jeden.

Chcę znane warstw stosu TSMC 0.18u to: grubość każdej warstwy, arkusze rezystywności, przenikalności względnej, opór, odległość od dolnej warstwy ... Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 godzina 53 minuty: [/color] [/size] PONDERBOY Hi, Właśnie pobrałem plik: tsmc0 [1] 0.18 rf2.rar, ale ja nie " wiem jak go używać, może być stosowany z IC5141? Czy możesz mi powiedzieć jak go używać? Dzięki.

górnej plik jest stara wersja TSMC 0.18um. Daj mi znać, skąd pobrać najnowszą wersję TSMC 0,18 do reklamy i rytm swobodnie? loverrf

Nie chcę zepsuć całą zabawę tutaj - ale zdajesz sobie sprawę, że zapewnienie PDKs z TSMC bez ich zgody jest nielegalne? W rzeczywistości, jeśli dostarczyć i dowiadują się, może być wycięty z ich fabryk. Więc nie rób tego. - Mały otwór z PDK ..... 2.Wszystkie zastrzeżone informacje ujawnione przez TSMC są utrzymywane przez firmę w tajemnicy przez cały czas i nie mogą być ujawnione innym osobom jedynie z wyraźnej, pisemnej zgody TSMC. 3. Informacje zastrzeżone zostaną omówione tylko te osoby w firmie na potrzebę poznania podstaw. 4. Należy poinformować tych jednostek, którym ujawnia informacje zastrzeżone TSMC, że takie informacje są poufne i że jest to własność TSMC. 5. Należy chronić i zabezpieczyć wszystkie informacje zastrzeżone ujawnione firmy przez TSMC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back