TSMC projektowania zestaw do C @ zamieszkania

K

khouly

Guest
plz i need TSMC zestaw projektowania 0.18u C @ denec IC5 dzięki

możesz również spróbować NCSU projektowania zestaw, free download. Spróbuj znajduje się to z google.

Udało nam się zainstalować go w zeszłym roku. Działa beatifully na platformie RedHat z trochę denerwujący komunikat chociaż. T Zul

Jeśli planujesz tapeout w TSMC, można pobrać ze strony internetowej PDK. Ale jeśli chcesz tylko używać go do narzędzi lean EDA, można skorzystać z bezpłatnego GPDK dostarczone przez Cadence pakietu oprogramowania.

jakieś 0,18 PDK? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] lub 0.09um PDK? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 5 minutach: [/color] [/size] TSMC 0,18

Chcę wiedzieć, jak tłumaczenie z HSPICE model (. lib) do widmo modelu (. pkt) ktoś może mnie nauczyć? thankyou

wszystkich lib formacie txt i pewną kontrolę commad, więc łatwo transfrom. lib do lscs

można pobrać ze strony internetowej TSMC jeśli masz konto. BTW, musisz zestaw rf cd?

T Zul Jak zainstalować zestaw do projektowania NCSU na platformie RedHat? Proszę opisać krok po kroku w szczegóły, dzięki

[Quote = SunnyBoy] i chcesz wiedzieć, jak tłumaczenie z HSPICE model (. Lib) do widmo modelu (. Pkt) ktoś może mnie nauczyć? Dziękuje [/quote] Chcę wiedzieć, too. 3X

Myślę, że w kadencji jest narzędzi do tłumaczenia modelu typu.

to jest bardzo trudne lub wręcz niemożliwe do przetłumaczenia między widmo i HSPICE. może spędzić wiele wysiłku, ale wynikowy model jest z dala od dokładnych i bezużyteczne. postarać się o odpowiedni model bezpośrednio z gdzieś czy po prostu o nim zapomnieć

Kto może wgrać nowy gpdk (Cadence zestaw ogólnego celu projektu) dla 180nm lub 90nm? Lepiej byłoby CDK (Cadence Kompletny zestaw Design)? : D one powinny być wolne zgodnie z Cadence, ale nie mogę je pobrać. BTW, najnowszy projekt TSMC używa więcej niż 100Mbytes!

[Quote = okguy] Kto może wgrać nowy gpdk (Cadence zestaw ogólnego celu projektu) dla 180nm lub 90nm? Lepiej byłoby CDK (Cadence Kompletny zestaw Design)? : D one powinny być wolne zgodnie z Cadence, ale nie mogę je pobrać. BTW, najnowszy projekt TSMC używa więcej niż 100Mbytes! [/Quote] Hai, Call Cadence AE lub zarejestrować się na sourcelink.cadence.com i można pobrać zestawy siebie. Zestaw GPDK jest najlepszy widziałem od EDA Comp. Cadence zawsze dają dobre swoim klientom.

okguy można przejść do crete.cadence.com aby go pobrać.

Hi Czy kiedyś zderzył się z danymi na temat procesów z fabryki TSMC Design Rule i przypraw modelu fot. 90nm. procesu lub 130nm muszę informacji teraz dzięki PM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back