Szukasz dobrego oprogramowania do projektowania filtrów jamy mikrofalowa

Drodzy nandopg, Jak mam Wyroby wavecon jest? a ja do niej zaufania.

Informacje od osób trzecich nie jest necessairly fałszywe. Pracowałem kiedyś z osobą, która była bardzo utalentowana. Miał zauważyć dobrego do powiedzenia o OrCAD program zaprojektowany niestandardowe reguły. Nawet jeśli nigdy nie używałem tego programu, myślę, że jego doświadczenie jest ważne. Kiedyś woked z osobą, która wcześniej pracowała w firmie, że jakiś program filtr mikrofalowa, który jest obecnie nie często używane. Powiedział mi, że główne skargi od użytkowników, był niejasny interfejs użytkownika. Powiedział mi również, że właściciel firmy o tym wiedział i nie chciał poprawić interfejs. Nigdy nie używałem tego programu, ale powyższe informacje nie są fałszywe z tego powodu.

hello freinds! Parfil i eliptyczna są aktualizowane teraz! (17.02.2003) http://www.waveconsoft.com/ spójrzmy na najnowsze wersje Parfil v4.4 i v4.3 eliptyczne. mam nadzieję, że wszystkie usterki zostaną wyeliminowane. mieli czasu. pozdrawiam. u_f_o

Ponieważ pojawiły się pewne zainteresowanie prosty program do projektowania między palcami filtrów bandpass, zacząłem szukać mojego archiwum i znalazłem artykuł w Ham Radio Magazine styczeń 1985 przez Jerry Hinshaw "Computer-Aided między palcami zwrotnica filtr Design" artykule twierdzi, powtarzalne dostosowane projektowania w zakresie 0.4-5 GHz. Osobiście próbowałem go i dała bardzo dobre wyniki na 550 6 MHz filtr słup z zaledwie 3 MHz mc! Można użyć dowolnego starych DOS-komputer, aby działał, tak jak za starych dobrych czasów: D Program jest napisany w prosty Q-Basic bez grafiki, ale mieć 200 + linii kodu. Starałem się zrobić skan z mojej starej fotografii kopiowanie i myślę, że można ją przeczytać, rozmiar pliku 160 kb. Naprawdę próbowałem znaleźć program w formie elektronicznej bez powodzenia. Cały artykuł jest 12 stron z kilku zdjęć i przetestować działanie programu. Mogę zrobić copyy pełnej dokumentacji, ale proszę mnie PM, rozmiar będzie kilka MB! Może ktoś z zbyt dużo wolnego czasu może hack w dół? Lub nie jest HR dostępny w formacie PDF na płycie CD? Cheers / WD

Microwaveboy, sprawdzić e-mail .... jest zeskanowany obraz listę programów. 200 + linii podstawowych kodu! Jeśli uda Ci się wpisać to wszystko, plz po to tutaj: DI nie elektroniczna wersja artykułu, przepraszam. Będzie starał się zrobić pdf, ale jakość mojej kopii jest tak niska, że jest prawie niemożliwe do OCR tak będzie gif zdjęcia tj. duże rzeczy. / Wd

Microwaveboy (i kilka innych) skoro tak ładnie prosił postanowiłem stworzyć plik PDF z pełną artykuł z Ham Radio stycznia 1985 roku. Proszę zrozumieć, mój oryginalny to kopia z kopii, ale uważam, że wynik jest czytelny .... Zapraszam do zadawania jeśli masz kłopoty czytania. : O Cheers / WD

Witaj ludzi. Przepraszam, że się trochę późno na dyskusję. Ale chciałbym stąd wyjechać mój mały wkład. W programie, który omawialiśmy, o tym świetny artykuł z Ham ludzi jest nadal dostępna online dzięki wa4dsy krótkofalarstwa. Program ten został przekształcony z Basic do c i jest dostępny w poniższy link (jak cgi, a także kod źródłowy): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf S.

Hej, wprowadzenie do korzystania z WASP-NET dla falowodu projektowania filtrów. , Co jest bardzo profesjonalne narzędzie na podstawie Moment-Metoda MES i przede wszystkim na tryb metody dopasowania.

Czy ktoś może mi powiedzieć, co może wprowadzić fałszywy w części ustnej? Z góry dziękuję. Lupin

Zakładam, że nie mówisz do zespołu recuring, jeśli nie to, muszę zapytać, jak to się rezonatory dołączone, są one obrobione lub przykręcane, musisz mieć bezpieczne dopasowanie do obudowy lub Myślę, że to może spowodować to , jeśli można szczegółowo trochę więcej może i ellaborate więcej

Robię ogólnego rozumowania ... dany filtr ustnej i sygnału bez żadnych fałszywych .. Mogę mieć wyjścia (filtrowane) sygnał z fałszywych .. jeśli tak, to co może być przyczyną uniwersalny filtr ustnej? W przeciwnym razie, jeśli sygnał wejściowy jest fałszywy .. co mogę się spodziewać? zmiany? Jeśli tak to dlaczego? Z góry dziękuję. Lupin

Nie jestem pozytywne, ale, to muszę powiedzieć nie, i filtr mogą zakłócać sygnał, oczywiście, w różnych dworów, ale nie wprowadzi żadnych składników nie jest już obecny, filtr może zmienić fazy oczywiście, więc miałby do powiedzenia, nie fałszywych zostanie dodana, co by się stało jest to, że to przejdzie częstotliwości nie ma co najwyżej teraz są inne bardziej expierienced filtr inżynierów, że obecnie nie może wiedzieć więcej ode mnie i cieszę się żadnych danych z je dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back