Szukam dokumentów o przesunięcie fazowe lub linii opóźniającej

1

105s

Guest
gdzie mogę znaleźć artykuł o przesunięcie fazowe lub linię czasu? Chcę zaprojektować sterowanych krótkofalówka anteny, i chcę, aby dostosować poziomy kąt!

[Quote = 105s], gdzie mogę znaleźć artykuł o przesunięcie fazowe lub linię czasu? Chcę zaprojektować nastawne anteny krótkofalowej, i chcę, aby dostosować poziomy kąt! [/quote] manetki sterowalne fazy mogą być wykonane przy użyciu PIN diod. Poprawiono przesuwników fazy mogą być wykonane przy użyciu łączników.

Mogę zaprojektować sterowanych przez przesunięcie fazowe dsp? myślisz, że to jest możliwe? Chcę sterować fazy i zrobić pkt wzór o dowolny kąt pragnienie.

Ja nie próbowałem. Sądząc z tego, co mogą zrobić te układy Myślę, że to jest bardzo możliwe. Spróbuj. Myślę, że jest znacznie bardziej czysta niż przy użyciu PIN diody, które co do zasady projektowania przełączników (w większości przypadków) i za pomocą przełączników z diodami PIN osiągnięcia przesunięcia fazowego. Drugi rodzaj przesunięcia fazowego, co nazywa się refleksja typu przesuwników fazowych, które są podobne do łączników z tą jednak różnicą, że urządzenia elektryczne długość linii transmisyjnej kontroli przesunięcia mogą być streerable zmian (stąd sterowanych). Wiem, że te projekty są zatrudnieni przez wojsko. Załączam kilka przykładów z wykładu. mają djalli zabawy

Tutaj coś zrobiłem w zeszłym roku i różnorodnie i nierozpraszającego przesuwników fazowych. Mam nadzieję, że być może przydatna. Po projekcie frezowania testowane za pomocą analizatora sieci. 180 stopni zmiennych faz opóźnienia przy włączeniu diody PIN firmy Motorola. Wzorowany on / off przy użyciu wersji RC. djalli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back