Syntezowalnych Operatorzy w VHDL

R

ravics

Guest
Które z następujących podmiotów nie są syntezowalnych przez narzędzia syntezy? * + - I

Masz na to pytanie w konkurencyjnej egzamin więc jeśli nie jest prawidłowe ans, co to będzie, jak najbliżej?

jakie to straszne pytanie. Prawdopodobnie odnosi się do syntezy 10-20 lat temu.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 10:55 ---------- Poprzedni post był o 10:50 ----------</span></span>
Jest to prawdopodobnie z prośbą o *, ale został dobrze używać * lat co najmniej ostatnich 6 (od Ive kodowania) . A Ive seen kod powrotu 10 lat, które korzysta *. + I - są zasadniczo takie same, to tylko dodatek i łączyć.

jakie to straszne pytanie. Prawdopodobnie odnosi się do syntezy 10-20 lat temu.
haha .. to jest to co myślałem, kiedy zobaczyłem pytanie.

Witam naprawdę złe pytanie. Niektóre stare-fart, egzaminatora zerowej wiedzy / wywiad musi myślałem o tym. Teraz do rzeczy: Prawdopodobnie nie synth op jest mnożenie "*". Większość narzędzi wtedy nie przewiduje generatorów modułu syntezy operacji. Również "i" operatora (konkatenacji) jest z pewnością syntezowalne, ponieważ oznacza to (na poprawne typy, oczywiście) grupa sygnałów / przewodów. W jakim kraju nie masz wywiad? To pytanie pokazuje, co szarpać się firma działa w ten wywiad the_penetrator

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 23:50 -------- - Poprzedni post był o 23:46 ----------</span></span>
Również innym punkcie. Od lipca 2000 r., że udało mi się do tej działalności jako pracownik, nigdy nie miałem zrobić jeden wywiad. Zrobiłem kilka "prezentacji technicznych", ale nigdy ściśle wywiad. Kiedyś po prostu usiadła z tymi facetami i przedstawiamy ciekawostki z mojego portfolio (od mojego Univ. Roku, nadal się rozwija, o wiele bardziej dojrzały teraz). Nic więcej nie było wymagane, aby otrzymać pracę. Ważne jest, aby mieć dobry portfel i procesów automatyzacji z dnia na dzień pracy. W przeciwnym razie będziesz ofiarą takich low-fat-ass życia egzaminatorów. Więcej na ten temat, na inny dzień. Z poważaniem the_penetrator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back