sieci neuronowych do wymiany regulatora PID

I

irshad17

Guest
Witam wszystkich. Jestem nowy na sieci neuronowej. moim projekcie jest kontrola systemu przez obie pid kontroler sieciowy kontroler i nerwowe i porównać oba .. może ktoś plz powiedz mi jak mogę zastąpić bloku PID przez blok sieci neuronowych tak, że to nie to samo .. działania kontrolne? ja jestem przy matlab 7.0 ..

Witam wszystkich, nawet jestem zainteresowany tym tematem. Pójdę za tego wątku. I wniosek wszystkich ekspertów proszę o pomoc w prowadzeniu tematu. Dziękuje

Nie myślę, że to jest właściwe forum do tego. W każdym razie używasz Simulink? Matlab7 ma tollbox sieci neuronowych przy odrobinie dobrej dema. Spróbuj poszukać w tam i pomóc Matlab. Plus musisz znać zasady i algorytmy neuronowe Netwok pierwszy skutecznie radzić sobie ze swoim problemem.

tak ja jestem przy Simulink. mój projekt jest w szczególności o obciążeniu regulacji częstotliwości w systemie elektroenergetycznym. Jestem obecnie próbuje różnych architektur z przybornika NN. miejmy nadzieję, że rozwiąże problem. jakieś rady, wskazówki na ten temat będzie bardzo pomocne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back