Aug 20, 2000 #22 A abb652 Guest Dołączone są eeprom i GAL plików, to działa! W pliku eeprom jest w formacie binarnym, nie intel hex. GAL w pliku w formacie JEDEC. Debug tego co nie jest łatwe, ale można ściągnąć kilka przydatnych narzędzi do testowania smc34c60 z SMSC witrynie.www.smsc.com pozdrowienia PD: Bądź pewny, że eeprom jest w trybie 8bit Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia
Dołączone są eeprom i GAL plików, to działa! W pliku eeprom jest w formacie binarnym, nie intel hex. GAL w pliku w formacie JEDEC. Debug tego co nie jest łatwe, ale można ściągnąć kilka przydatnych narzędzi do testowania smc34c60 z SMSC witrynie.www.smsc.com pozdrowienia PD: Bądź pewny, że eeprom jest w trybie 8bit Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia
Aug 20, 2000 #24 B blaine Guest Hi all, Jestem nowy na tym forum. Mam SD XDS510PP pokładzie, że nie reaguje na SDConfig, I get: "Nieprawidłowy Port Konfiguracja". SD Wsparcie techniczne mówi sprzętu jest martwy? I scoped na kilka szpilek, i PP kontroler wydaje się wejście kiedy uruchomić SDConfig. W EEPROM nie pobiera żadnych danych, nawet jeśli ponowne uruchamianie. I'm guesing, że nie jest dobre? Żaden z GAL wejść coraz przełączać. PP kontroler działa trochę ciepła, jest uzasadnione? Well, I've pobrać kilka plików GAL / EEPROM i zamierzam znaleźć PP kontrolera diag oprogramowania (www.smsc.com)Wszelkie sugestie będą docenione. Dzięki
Hi all, Jestem nowy na tym forum. Mam SD XDS510PP pokładzie, że nie reaguje na SDConfig, I get: "Nieprawidłowy Port Konfiguracja". SD Wsparcie techniczne mówi sprzętu jest martwy? I scoped na kilka szpilek, i PP kontroler wydaje się wejście kiedy uruchomić SDConfig. W EEPROM nie pobiera żadnych danych, nawet jeśli ponowne uruchamianie. I'm guesing, że nie jest dobre? Żaden z GAL wejść coraz przełączać. PP kontroler działa trochę ciepła, jest uzasadnione? Well, I've pobrać kilka plików GAL / EEPROM i zamierzam znaleźć PP kontrolera diag oprogramowania (www.smsc.com)Wszelkie sugestie będą docenione. Dzięki