B
bhargav.scsvmv
Guest
Jaka jest różnica fazy między wyjściem T flop Flip i sygnał zegarowy i zwrócił się do niej, gdy wejście do flip flop jest wysoka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co będzie różnica faz dla pierwszego impulsu zegara o / s..masz więcej niż jednej fazy różnica
po raz pierwszy impuls zegara? Powiedziałbym, że wiadomo z jakiego dostarczają. Spójrz na wykres momentu T-ff i odbioru fazy chcesz.A co będzie różnica faz dla pierwszego impulsu zegara o / s.
co będzie, jeśli faza ff jest podnoszenie typu edgeTwoje pytanie jest dość mylące, ale myślę, że jak częstotliwość wyjściowa jest dokładnie połowa zegara podczas i / p jest 1 więc będzie zależeć od poziomu logiki zegar ... nie udało wzmianki, czy FF jest zboczem narastającym lub opadającym wywołał jeden ...
Chcę wiedzieć, różnica faz lub kąta fazowego b / w zegar i T o / p 1 cykl w O / p flipflop T wynosi do dwóch cykli zegara z clock.What możemy wnioskować o tym etapie. Muszę odpowiedzieć na źle do tego question.This Odpowiedź jest niezwykle istotne dla me.somebody należy przesłać prawidłową odpowiedź.Myślę, że zadajesz czasu między zegarem narastające zbocze, aby przełączyć wyjście. Jeśli zegar zbocze narastające występuje w czasie t = t_0, przełącza wyjście w czasie t = t_0 + t_delay. Co to jest t_delay? To zależy od modelu TFF, którego używasz. Jeśli korzystasz z dyskretną IC, sprawdź arkusza danych, jeśli używasz FPGA do post-routing symulacji.