Pytania Wywiad C

P

popat_panjaru

Guest
Witam wszystkich mam tak wiele wątpliwości, w czasie przesłuchania ... plz posyłać mi rozwiązania 1) Jaka jest różnica między C i C + +? 2) Co jest obiektowym językiem programowania? 3) Co to jest abstrakcja i enkapsulacja? 4) Wyjaśnij słowa kluczowe: public, private, protected. 5) Co to jest wielopoziomowe i wielokrotne dziedziczenie? 6) Jakie jest znaczenie relacji jednostka-schematy? 7) Co to jest normalizacja? 8) złożoność tego czasu jest lepiej-O (n ²) lub O (n lg n) i dlaczego? 9) Jakie są różne algorytmy sortowania? 10) Co to jest gwint? Co to jest konieczność posiadania wątku? członków plz help me Popatlal Panjarawala

1) nie c obiektowego 2) rodzaj programowania, w którym programiści nie tylko określić typ danych struktury danych, ale także rodzaje działalności (funkcji), które mogą być stosowane w odniesieniu do struktury danych. W ten sposób struktury danych staje się obiektem, który zawiera zarówno dane i funkcje. Ponadto, programiści mogą tworzyć relacje między jednym obiektem a drugim. Na przykład, obiekty mogą dziedziczyć cechy z innych przedmiotów. 3) abstrakcji jest ukrywanie szczegółów i hermetyzacji jest zrobienie czegoś prywatnego. 4) metody publiczne lub typy danych to te, które mogą być dostępne w tym samym opakowaniu nie ma znaczenia, czy są one dostępne z zewnątrz class.private mogę być dostępne na zewnątrz klasy. 5) wielopoziomowe dziedziczenie oznacza, że klasa dominująca ma dziecko, to dziecko również, że ma dziecko i tak dalej ...... podczas wielokrotnego dziedziczenia oznacza jedno dziecko z dwóch lub więcej jednostek dominujących klas. 9) rodzaj wyboru, sortowania przez wstawianie, sortowanie stosu, połączenie sortowania, sortowanie szybkie, sortowanie bąbelkowe, sortowanie pozycyjne, sortowanie śmieci, rodzaj powłoki, licząc rodzaju ...

Czy to naprawdę wywiad C? Żadne z tych pytań odnosi się do języka C. C są zazwyczaj pytania o wskazówki, uje, rzucając typu, klasy pamięci, niestabilne, punktów sekwencji, i takie tam.

Te pytania nie są z C, w zasadzie pytania od koncepcji obiektowego programowania, takich jak Java, C + +. Od u Google 'll znaleźć odpowiedzi na te pytania. To są bardzo podstawowe pytania. Ci, którzy znają nieco obiektowego progamming powinien udzielić odpowiedzi łatwo.

Panjaru .. ur pytanie bardzo proste pytania .. i nie jest jej podobne do C. ... Nikt nie zadać te pytania w wywiadzie C ... Jeżeli chcesz nauczyć się C + + .. po prostu pójść i dowiedziałem się, że możesz po nie odpowiedzieć łatwo. bez pytania jednego ... k wszystko co najlepsze. plz wyjdzie Podobne zainteresowani pytania .... k Srinu

W mojej opinii. I nawet nie przeszkadza patrząc na C + +, to nic nie brzydki bodged się bałagan spaghetti języka, profanacja czystości C's. Nieszczelne kompilator błąd pamięci, będzie tylko złym wspomnieniem w kilka lat, czai się w pliki niektórych masochista freak programista unix, wpisując na jego zawiłe drogi, napisz raz, nie rozumieją jeszcze raz kod. "Uczcie się C + + w 21 dni", duh! Nie masz na myśli 21 lat? Mam na myśli tych częściowych specjalizacji szablonu a funkcjonalności eksploatacyjnej poprzez niepełne wystąpienie wprowadzą łzy do oczu, oh te zmarnowane lata. Teraz C #, to jest to do zrobienia, nowoczesny rodzaj bezpiecznej języka z garbage collection ów prawdziwy produkcyjnych przyjemność kodu. C na sterydach. Visual Studio, wymieszać i max, nie obchodzi mnie, co używany język, trochę perl, trochę ruby, myślnik podstawowych, dużo C #, zasady CLR! CLR jest niezależny od systemu operacyjnego, nie musi być Windows.

Witam Dowiedziałem się, że jest członkiem zadawane to samo pytanie na tym forum kilka miesięcy temu. Pls używać pola wyszukiwania, aby znaleźć to pytania z komentarzami

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back