M
movie_freak
Guest
Witam, robie to
Code:
DDRE & = ~ (1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DDRE & = ~ (1
Właśnie zapomniałem pokazać na schemacie jest 10k od wejścia sterownika i ziemi I nadzieję, że lm324 może również służyć jako wzmacniacz operacyjny wymagany dla tej aplikacji i histerezy dodaje się w proces rozwiązywania problemu, aby usunąć usterkęAle trzeba najpierw spróbować RL na wejściu sterownika Micro do ziemi (np. 1 K).
Ja również nie dostałem, co nienormalne w użyciu kontrolera na 5V DC i porównawczy do porównania 12V sygnał? Czy możesz wyjaśnić to? Dzięki, SuryaAle, patrz zaburzenia w swoim schemacie swojego MC przy 5 V DC, ale porównania przy 12V DC, myślę, że to wpływ do systemu.
Właśnie zapomniałem pokazać na schemacie jest 10k pomiędzy wejściem kontrolera i ziemi Mam nadzieję lm324 może również służyć jako wzmacniacz operacyjny wymagany dla tej aplikacji i histerezy dodaje się w proces rozwiązywania problemu, aby usunąć usterkęAle trzeba najpierw spróbować RL na wejściu sterownika Micro do ziemi (np. 1 K).
Ja również nie dostałem, co nienormalne w użyciu kontrolera na 5V DC i porównawczy do porównania 12V sygnał? Czy możesz wyjaśnić to? Dzięki, Surya [/quote] jeśli LM324 stosowania u, kiedy to op-am (jako porównawczy) wyjście tak wysokie, to będzie generował + VCC produkcji, więc jeśli używasz 12 VDC w porównawczego, gdy generowania wysokiej wydajności to będzie dam + wejście 12V do mikrokontrolera, myślę, że to uszkodzenie logiki mikrokontrolera. Jeśli stosowane u LM 339 korzystał otwarty kolektor, gdy stan wysoki. Tak, myślę, że będzie lepiej, i można korzystać Resisstor pull up 5 V. Czy próbować kolejny schematyczny?, Myślę, że musisz spróbować to schemat (w załączniku) chodzi-Imam-Ale, patrz zaburzenia w swoim schemacie swojego MC przy 5 V DC, ale za pomocą komparatora 12V DC, myślę, że to wpływ do systemu.