proszę potrzebujesz pomocy w przygotowaniu CV

A

ayhz2002

Guest
Witam wszystkich: Obecnie jestem przygotowanie mój mistrz w technice mikrofalowej w Niemczech, w Monachium. Chciałbym ubiegać się o pracę przez dwa miesiące. Chciałbym, aby przygotować swoje CV. Chciałbym zapytać, czy ktoś ma próby wznowienia w tej sprawie. I może znaleźć za pomocą google, ale muszę się sukcesem. Jak powinno wyglądać CV czy powinno to być w formie tabelarycznej? dzięki ayhz2002

W przeszłości niektóre odezwie "było wiele stron. W większości były to zazwyczaj wyrzuca się jednak. Dzisiaj uważam, że lepiej zachować to "krótkie i słodkie" (jak mówimy). Wielu pracodawców będzie używał słowa kluczowego, lub po prostu przejść z Human Resources. Dla mnie jednak (i sposób swoje CV wygląda) I daj moją historię pracy i bardzo krótki opis pracy. Nie powinno to więcej niż długość jednej strony, pokaż im, co zrobiłeś. Doświadczenie to jedno, ale jak się dogadać z innymi? Dlaczego zostawiłeś obecny, itp. firmy. Dowiedziałem się, że można wiele odezwie mail (shotgunning), ale nie zdziw się, jeśli wielu z nich wyrzucić. W końcu cierpliwość jest kluczem! Po wysłaniu CV do firmy, w której chcesz pracować, może upłynąć trochę czasu, aby wrócić do Ciebie. Po tym wszystkim, czego szukają prawdopodobnie na wiele osób, jeśli obraz jest dużej firmie. Czasami ludzie, wysyłać krótkie CV do innych miejsc, i podjąć pracę tylko dowiedzieć się, że duża firma gotowa zatrudnić ich w kilka tygodni później. Moje doświadczenie i nadzieję, że to pomaga. WA

To bardzo pomaga, jeśli znasz kogoś w firmie. Słyszałem jak jeden horror historia świata, kiedy większość fachowców w danej dziedzinie inżynierii wysłał swoje CV do firmy, która mogłaby wykorzystać swoje umiejętności i działu HR rzucił ją. Kierownik Zakładu słyszał dostarczania i chciałem zobaczyć ponownie. Dział HR nie ma. Nie trzeba dodawać, że firma jest znacznie mniejsza niż kiedyś.

Potrzebuję pracy w VLSI dziedzinie natychmiast. może ktoś mi pomóc.

Dzięki! [color = red] / Ostrzeżenie # 1 - Nie "Dziękuję" tu wiadomości! (Klug) / [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back