Prostokątne dielektryczne rezonansowa anteny przy użyciu pasz CPW

P

pappumaity

Guest
Jestem studentem próbuje symulować prostokątnym dielektrycznej rezonansowych anteny kanału metodą CPW na hfss ale rysunek cant się, jak przypisać warunki brzegowe, warunki promieniowanie, promieniowanie airbox ... itp itd. .. i nic ..... donno ... plz help me sir ...... Jeśli jest ktoś kto zna dobrze ten vry lub mało plz help me ........ mój e-mail ID .............. pappumaity@yahoo.co.in muszę Książka ------------- plz daj mi soft egzemplarz tej książki ...... Dielektryczne Resonator Antena Handbook (Artech House anten i propagacji Library) (Hardcover) Aldo Petosa Daję link również ----- http://www.amazon.com/Dielectric-R... & s = books & qid = 1245655815 & sr = 01/08 również mają, jeśli którykolwiek z tutoriali dotyczących projektowania DR anteny zarzutów u przesłać je dzięki

Wystarczy przesłać ur struktury symulacji i oprogramowania symulacyjnego, które stosowane u? po obejrzeniu struktury ur wtedy będę w stanie powiedzieć coś u ........ tak stanowią mnie somemore info. w sprawie anteny ur ........

ja jestem przy HFSS a także CST daję mojej struktury

warunek brzegowy ur jest złe, a nie u prawidłowo zdefiniować waveport również ... więc po raz pierwszy rozwiązany tych błędów, a następnie u otrzymają właściwą odpowiedź ........................... [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] według mnie całkowicie ur struktura jest nie tak u nie stosować odpowiednią ścieżkę, aby pierwszy krok strucuitrre deisgn u po kroku jak po pierwsze projekt płaszczyzny uziemienia, a następnie DRA i pasz, projekt ..... jest u zapewnić mi ur danych projektowych z częstotliwością potem postara się zrobić to ..................... ok bbyeeeeeeeeeeeeee

[Quote = ravi8331] ur warunek brzegowy jest złe, a nie u prawidłowo zdefiniować waveport również ... więc po raz pierwszy rozwiązany tych błędów, a następnie u otrzymają właściwą odpowiedź ........................... [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] według mnie całkowicie ur struktura jest nie tak u nie stosować odpowiednią ścieżkę, aby pierwszy krok strucuitrre deisgn u po kroku jak po pierwsze projekt płaszczyzny uziemienia, a następnie DRA i pasz, projekt ..... jest u zapewnić mi ur danych projektowych z częstotliwością potem postara się zrobić to ..................... ok bbyeeeeeeeeeeeeee [/quote] thank u very much -------------- zapomniałem odpowiedzi u ------- ale hav i po ui moje wyniki ------- -------------- może mi pomóc u ponownie ------------ whats procedury projektowania CPW dla częstotliwości 10 GHz lub powiedzieć 45GHz lub powiedzieć 0,5 GHz lub 25 Ghz proszę mi pomóc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back