Projektant w Malezji

[Quote = rotijala] Nie łączy JAALAA. Zarządzanie bani. Ta firma jest do bani. [/Quote] W czym problem z Jaalaa? .. Uważam, że to bardzo dobry sukces firmy!

To jest tylko mała firma starcie z siedzibą w San Diego, w nową firmę starup w USA, i nie jest stabilne, nie ma trwałych produktów, to dlaczego chcą rozwinąć do Msia? bo jeszcze funduszu z khazanah do konfiguracji w MSC i nadużywanie niektórych tanich pracy tutaj, a większość pieniędzy na kanał USA karmić tych rozległych kierownika i wykonawców.

[Quote = rotijala] To jest tylko mała firma starcie z siedzibą w San Diego, w nową firmę starup w USA, i nie jest stabilne, nie ma trwałych produktów, to dlaczego chcą rozwinąć do Msia? bo jeszcze funduszu z khazanah do konfiguracji w MSC i nadużywanie niektórych tanich pracy tutaj, a większość pieniędzy na kanał USA karmić tych rozległych kierownika i wykonawców. [/quote] Myślę, że już chipy na rynku, nie są ? Czy znasz ich kierownictwa?

spróbuj tego ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L?

[Quote = tok47] spróbuj tego ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L [/quote] co waszym zdaniem jest najlepszy projekt MNC w Penang?

Jesteśmy nowicjusz w tym regionie, a my nie jesteśmy dużą firmą, ale mamy pewne ambicje, aby podzielić nasze wysiłki badawczo-rozwojowe w równym stopniu między naszymi szwedzki urząd i Malezji / Singapurze. Mamy kilka ofert pracy w biurze KL, zobacz www.f2m.com.my .

Martin Witam, spotkałem się wcześniej w jednym z tych Freescale Seminarium na 8 pin w MCU Subang Sheraton. Jak się poruszać robisz?

[Quote = contagiouseddie] Jak się poruszać robisz? [/Quote] Ok, jaka firma? Tak więc 2006 r. tak, ledwie próg rentowności. Ale myślę, że będziemy robić wspaniałe w 2007 roku. Mamy zarówno Rutronik (Europa) i DigiKey (USA) jako dystrybutorzy teraz. Oni naprawdę agresywne i nie naciskając, pół we śnie jak RS i Farnell. Nadal poszukujemy odpowiednich dystrybutorów w Azji i Pacyfiku jednak, ale na rynku o bardzo rozdrobniony. Wiele nowych produktów wprowadzonych na rynek w ostatnich miesiącach. Zarówno datacomms i RFID. Znacznie wzrasta popyt na produkty RFID, ale produkty Bluetooth nadal około 50% + + dochodów.

Avago Penang wystarczy umieścić 500 pracowników z pracy.

Martin Witam W jednym z post masz wymienione na temat poszerzenia w Singapurze. Czy masz biuro w Singapurze i czy są jakieś możliwości w chwili obecnej nie. Dzięki Tama

[Quote = s3034585] Czy posiada biuro w Singapurze i czy są jakieś możliwości w chwili obecnej nie. [/Quote] Planujemy to się stało w 2007 roku. Żaden urząd rozwoju jeszcze, więc niestety nic od razu. Mamy klucz sojuszu w Singapurze i jestem osobiście wydatków dużo czasu.

Martin Witam Czy zdajesz sobie sprawę jak niektóre otwory są obecnie zaangażowane w Singapurze. tama dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back