Projektant w Malezji

H

huji

Guest
Witam, Czy ktoś może mi powiedzieć, które firma posiada dział projektowania lub R & D w Malezji. Dzięki

jest campany CIBET połączenia w sekcji 8 Shah Alam

Istnieje kilka firm w Cyberjaya, którzy aktualnie angażuje w IC Design. IC Microsystems Sdn. Bhd - Projektowanie Konwertery danych (Mixed Signal) SiresLabs - Wysoka prędkość Analog IC Symmid Corporation - ASIC Park Technologiczny - MIMOS Berhad - Analog Mixed Signal / RFIC / Penang ASIC - Motorola, Agilent, Intel

Jeżeli uważasz, że n r na tyle twardy, by spróbować coś ... wyzwanie Zobacz tą stronę aby uzyskać więcej szczegółów ... http://www.affinext.com Pamiętaj tylko silniejsze Survive ...

To zależy od typu pola, które Państwo zainteresowani? Oprogramowanie lub Sprzęt? Preferencji, takich jak przemysł półprzewodników, sprzętu telekomunikacyjnego, oprogramowania, itp.

Jeśli szukasz pracy w Penang, to oprócz jobstreet, można podejść do niektórych łowców głów w Penang. Na przykład, Careerwise, Manpower, Manpower Instant Search itp. Poza MNC, mają kilka starcie firm w swojej bazie danych. Jednak z tego co słyszałem, znalezienie pracy za pośrednictwem tych firm umowy może w wyniku otrzymujesz niższe wynagrodzenie, ponieważ niektóre z nich pobieramy prowizji od wynagrodzenia.

[Quote = KP] Jeśli uważasz, że n r na tyle twardy, by spróbować coś ... wyzwanie Zobacz tą stronę aby uzyskać więcej szczegółów ... h ** p: / / www.affinext.com Pamiętaj tylko silniejsze Survive ...[/quote] Co masz na myśli przez "Stronger Survice"? Jeśli naprawdę silniejszy survice jest fakt, że w firmie, jak bardzo wynagrodzenia i innych korzyści będą wypłacane? Daj mi oszacować wartość jest wystarczająca. Nie tylko łatwo mówić.

[Quote = tok47] @ ltera AMD / SPANSION Flextronic Jaalaa [/quote] Co wiesz o Jaalaa?

Nie wydaje mi się, że Malezja prowadzenia pracy znacznie prawdziwe "R & D" ........ można spróbować Singapur, jeśli chcesz

Nie ma podstawowe badania i rozwój prac w Malezji bardzo większość jest w R & D. Stosowanej Podstawowe R & D jest też zrobił bardzo mało w Singapurze w tym zakresie. W Mimos projektu znajdują się zadania, ale w zasadzie jesteś na własną rękę. Nie podano wskazówki, nie mentoring etc, dostaniesz projektu, jeśli nie możesz zrobić to masz. Wyroku, czy możesz to zrobić, czy nie jest dość trudne i proste. Jeśli tak nie każdy wzór, zanim nie zachęcamy do wypróbowania, ale jeśli masz doświadczenie, które są bardziej niż mile widziane, aby spróbować.

Witam wszystkich Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji, instalacji i konserwacji urządzeń elektronicznych i elektrycznych w Algierii. Poszukujemy kontroler windy Każdy pracował nad tym projektem lub podobne mogą skontaktować się z nami, my płacić wysokie na schemat, program i szczegóły realizacji. Szukamy malysian, indian lub syngaporian inżynier elektronicznej z silnym podstawy w realizacji PCB. Z poważaniem

[Quote = PCBAlgeria] Witam wszystkich Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji, instalacji i konserwacji urządzeń elektronicznych i elektrycznych w Algierii. Poszukujemy kontroler windy Każdy pracował nad tym projektem lub podobne mogą skontaktować się z nami, my płacić wysokie na schemat, program i szczegóły realizacji. Szukamy malysian, indian lub syngaporian inżynier elektronicznej z silnym podstawy w realizacji PCB. Pozdrawiam [/quote] i jak ludzie mogą skontaktować u i według ura i nie zrobił nawet opuścić jakikolwiek kontakt!

Mam kilka miejsc pracy otwarcie zwłaszcza na obszarze projektowania IC. Prosimy o przesłanie CV do mnie e-mailem [color = blue] jenny@talentsourceconsulting.com [/color]. Nie martw się stosowania nowych miejsc pracy Talentsource nie będziemy do grosza do naszych kandydatów, więc o bardzo dużej i dobrej wypłaty świadczeń. Tak pls działać już teraz!

Nie łączy JAALAA. Zarządzanie bani. Ta firma jest do bani. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 6 minutach: [/color] [/size] R & D, Circuit Design, RF Design dostępny w Penang: 1. Intel 2. Motorola 3. Marvell 4. Agilent 5. Altera 6. Avago 7. Spansion 8. Renesas 9. Sony 10. wiele więcej ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back