projekt końcowy lat

Robię Holter Monitor, który jest urządzeniem do rejestracji sygnałów serca przez okres morethan 24 godzin. Posiada zarówno analogowych i cyfrowych urządzeń, a także oprogramowanie oparte DSP (w celu wykrycia sygnałów serca). DSP to co mam teraz pracujesz, największym problemem jest uzyskanie DSP uznania określonej części serca, określane jako część zespołu QRS. Chociaż wątpię, że będziemy mogli go ukończyć, projekt był bardzo holistyczne i bardzo ciekawe. Bio-inżynierii medycznej jest bardzo ciekawe pole, aby przejść do.

Ponieważ tło jest elektronika i komunikacja - dobry projekt jest w radiu CMOS częstotliwości analogowych zintegrowanego projektowania obwodów - jeśli spojrzeć na to, co firmy chcą znajdziesz popytu i zapłacić za RFIC projektantów są znacznie wyższe niż cyfrowy projektantów i inżynierów oprogramowania - jednak jest trudne - ale jeśli zaczniesz teraz to daje dużo czasu na praktykę - dobrym rozwiązaniem jest podejście firmy i poprosić o projekt na jednym z bloków RF - w ten sposób mogą definiować go dla Ciebie, masz doświadczenia, wskazówki i możliwość korzystania z narzędzi stosowanych w przemyśle - ag

hi lubisz programowania FPGA. jeśli odpowiedź brzmi tak, to może chcesz zrobić "realizacji FPGA z audio processsor sygnał" bye

hej, jeśli chcesz zrobić coś na przetwarzanie obrazu przejdź do "System rozpoznawania tęczówki". jest to najlepszy system rozpoznawania bezpieczeństwa. powodzenia dla ur projektu

[Quote = dspbegin] hej u można uprawiać morphing.Its mowy naprawdę good.You może przejść do mowy na tekst i tekst przekształcił mowy. [/Quote] brzmi super ....:) również leci mój ostatni projekt roku. . mój jest o akustyce audio i electro .. Twój pomysł brzmi cool ... można opracować więcej o tym projekcie .. przy matlab może? jak? przez modying czyjś głos wejść poprzez jego formantów? thnx .. coś innego ... poza tym projekt audio .. również udergraduate papier do zrobienia ..:) im także inżynierem elektroniki i komunikacji .... co mój plan jest do komunikacji lub inżynier sieci .... może ktoś sugerują, co byłoby moim undergrad papieru dla mnie, aby uzyskać duże doświadczenie w moim licencjackich prac? .. thnxs tak MCH ...:)

Witam, proszę być jasne, czy u chcą, aby przejść do symulacji projektów lub realizacji FPGA z nim. w miarę finałowych projektów lat to dotyczy, z innych przedmiotów, to lepiej, aby przejść do projektów symulacji. lepiej iść do "redukcji szumów rozpoznawanie mowy" MATLAB, itp. ... jeśli u go do symulacji jest DSP, matlab jest ostatecznym chioce, więc najpierw podjąć decyzję urself.

Hey im doin elektroniki i inżynierii im w ostatnim roku ... chcę zrobić projekt oparty na FPGA ... żadnych sugeestion! plz pomocy ...

Z tego można zrobić FPGA oparte modulacji, gdzie dane wejściowe do Systemu i wyjściowa jest AM, FM lub PM oparte na modulacji wybrany.

hi ... Potrzebuję projektu na cyfrowe Watermarking zdjęć za pomocą DFT lub DWT .. Proszę mi pomóc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back