Pozytywne-20 Problem. (Foto)

Witam, Aby Sokrat: Positiv 20 można kupić w Conrad Electronic, jeśli istnieje w Twoim kraju. Sobakava: kilka dni temu mogłem zrobić podobnie jak ty. I próbował naprawić warstwę fotorezystu pierwszy na płycie miedzianej sprayig drugiej warstwy na niej tylko kilka sekund po pierwszej próbie .... Pozdrawiam, Proberta

Witam, spróbuj użyć rozcieńczalnika do mycia forum. Lub polskim po raz pierwszy z polską metal, a następnie oczyścić z rozcieńczalnika (stopień przemysłu). Podczas natrysku z oprzeć, staram się robić to w pobliżu sali, że nie ma wiatru, a nie tyle ilość pyłu latać, to praktyki, natrysk z cienką warstwą.

Shake spray właściwie spray zarządu i dotknij go lekko na leżąco z jednej strony na twardej powierzchni jak blat stołu, aż powłoka jest nawet określić tektury płaskiej i suchego powietrza w ciemnego pyłu wolnym miejscu następnie w piecu w 70deg C przez 15 minut i narażać i etch. Na szybkie ekspozycji używam pełnym słońcu przez 50 sekund z wielkim sukcesem. Używam górnej części starego skanera (szyba i utrzymać pozytywne w dół na płycie) [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 16 minutach: [/color] [/size] Do trawienia używam 1 część kwasu nadtlenku 5 części basenu i 5 części wody trawienia czas poniżej 30 secconds

Używam suchej powłoki fotorezystu i daje dobre wyniki. Jest to negatywne działania film

Witam mam również wykorzystywane POZYTYWNY 20 SPRAY Mam również NAJGORSZA experince tym samym i próbuje z ostatnich 7 MIESIĄC do uzyskania odpowiedniego PROCEEDER ale i didnt GET IT więc wszelkie PROSIMY O POMOC GDZIE GET READY MADE PHOTO RESIST PCB.

Sobakava się spray do grubości, czyścić płyty z duchami math-podniecony lub użyć spray alkoholu rady tak cienkie jak to możliwe i umieścić go w pozycji poziomej kurzu do wyschnięcia a następnie w piecu w temperaturze 70 stopni C przez 15 minut puszka positiv 20, które używam w tej chwili jest około 3 lat i mam sukces za każdym razem z utworów tak małe jak 0,245 mm Sory za słabe zdjęcie, ale wziąłem go z kamery internetowej.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back