Potrzebuję twojej abt komentarz wynik z anteny

S

sameerccs11

Guest
Hello im sameer jak im nowy świat antena mikropaskowa więc te dni im projektowania mikropaskowej anteny przy użyciu Ie3d. i mam zaprojektowane anteny mikropaskowej. Jest to po prostu ułożone antena. i szczeliny powietrznej jest używany między antennas.as im zwiększenie prześwitu pasma i uzyskać również się zwiększa. ostateczny wynik im się to w następujący sposób: - pasmo = 0,55 GHz, czyli 25% zysku wynosi 8 dBi eff wydajności i promieniowanie = 85% straty powrót =- 18 db plz ktoś powiedzieć, to te wyniki są dobre wyniki i to nie potrzeba więcej pracy . dziękuję odniesieniu sameer

Witam WLAN 2,4 GHz stosowania swój wynik dobry i tyle
jeśli mój wynik jest wystarczająco dobra, mogę wysłać tej anteny do publich w dowolnym międzynarodowym dzienniku.

Jeleń dla dziennika hi ISI u pierwszego popracować 1 - U powinny nowych anteny odrębne właściwości więcej niż innych prac i nie powinien być kopią 2 - u powinna metod numerycznych do projektowania lub wykonując prace doświadczalne na antenę mam na myśli wynik u wystarczająco 2.4GHz aplikacji

Witam Jeleń dla dziennika ISI u pierwszego popracować 1 - U powinny tworzyć nowe anteny różne właściwości więcej niż innych prac i nie powinien być kopią 2 - u powinna metod numerycznych do projektowania, czyli prace doświadczalne na antenę i średni wynik u wystarczająco 2.4GHz wniosku
witam thanx za odpowiedź i powiedzieć, co mam zrobić w mojej pracy. faktycznie, wziąłem wymiaru patch od siebie papieru i pracy na it.I wykazały, że 1 i wziął jednego plastra, a następnie umieścić kolejny patch o tym samym wymiarze (IDMA) i od 2 do szczeliny powietrznej patch jest obecny. jak im zwiększenie szczeliny powietrznej wzmocnienia i szerokości pasma anteny i zapisu do niektórych szczeliny powietrznej (16 mm) i szerokość pasma zwiększa zysk zatrzymany. tak więc ostateczny wynik, ale i częstotliwość rezonansowa 2ghz z-18dB pasmo strat powrotu 0,55 GHz lub 25% wzrost wydajności jest 8dBi wynosi 84%, tak po prostu chcę wiedzieć czy to praca jest wyjątkowa i są to wynik dobry, aby wysłać do dziennika. faktycznie im nowy w świecie mikropaskowej anteny tak zawsze tak wiele wątpliwości. drogi może mam ur e-mail, jeśli dont mind dodać u. odniesieniu sameer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back