Pomóż mi. . . ZigBee, które jest tanie i najlepsze

[Quote = gane26] jest istniejący / związane / różne obwody projekt dla ZigBee. . . [/Quote] No używam Atmel Bitcloud stos Pro za pomocą ZigBit modułów. [Url = http://www.atmel.com/products/zigbee/zigbit_modules.asp] Atmel Corporation - MCU Wireless - [/url] Jest na to sposób korzystania z tych modułów bez jednej linii z wbudowanym ZigBee kodu, ale tylko za pomocą numeru seryjnego netto, czyli komend AT poprzez port szeregowy. Więc można użyć PIC lub cokolwiek MCU chcesz wysyłać / odbierać polecenia do / z modułu. Alex

Wszelkie pomysły na ETRX351 i ETRX357 i XBee 2 - ZigBee interfejs UART do 1 koordynator i 5 węzłów?? plz powiedz mi

Musisz ustawić jeden koordynator, jeden router i czterech urządzeń końcowych, router będzie również działać jako urządzenie końcowe.

i zakończyć XBee stronę ZNet 2.5 i XBee-PRO stronę ZNet 2.5 .. . Chcę tabelę z porównaniem do XBee stronę ZNet 2.5 i XBee-PRO stronę ZNet 2.5. . . . Plz mi pomóc. . .

[Url = http://www.youtube.com/watch?v=G_ScqGDY2eo] XBee vs XBee-PRO - YouTube [/url] Czytanie pdf z powyższego linku, znajdziesz porównanie dwóch z nich. Jeśli następnie sprawdzić cenę obu, dojdziesz do wniosku. Mam nadzieję, że pomogło.

może ktoś wie o ETRX35X ZIGBEE -> Obsługiwane topologie sieci, liczba kanałów, Adresowanie Opcje, temperatura pracy, Prąd jałowy (off odbiornik) Power-down Prąd, Pasmo częstotliwości, Serial Data Rate Interface. . .

i zakończyć XBee stronę ZNet 2.5 i XBee-PRO stronę ZNet 2.5 .. . Chcę tabelę z porównaniem do XBee stronę ZNet 2.5 i XBee-PRO stronę ZNet 2.5. . . . Plz mi pomóc. . .
XBees z "PRO" nazwa wskazuje, wzmacniacz został ujęty w projekcie, co zwiększa zasięg danego urządzenia. Jednak minusem jest pobór mocy zwiększa gwałtownie zmniejsza żywotność baterii w projekt, który z nich korzystać. BigDog

ETRX35X ZigBee jest opłacalne prawie obejmującego 60m odległość, osoby o niskich consumption.why moc używasz XBee moduł?? Nie ma żadnych wad w ETRX35X?? proszę o pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back