PODSTAWY UKŁAD

H

husseinadel

Guest
witam jestem nowicjuszem w układ IC, chcę samouczek, który ma podstawy i koncepcje, jak układ w dobry sposób zasady ogólne i ograniczenia, tj. .. itp. ... pamiętać, że dont oznacza ról, które zależą od technologii, to znaczy ogólne te ,,,,,, dzięki

czytaj: alan hastings: Sztuka analogowe Układ odczytu: christopher świętego: podstawy ic układ, ic maska projektu czytamy: Clein: cmos podstawy ic układ wszystkich tutaj. skorzystać z wyszukiwarki.

[Quote = Puppet1] czytamy: alan hastings: Sztuka analogowe Układ odczytu: christopher świętego: podstawy ic układ, ic maska projektu czytamy: Clein: cmos podstawy ic układ [/quote] Masz z nich jak kumpel książki?? jeśli tak, wrzuć jeszcze ignorować:)

[Quote = Puppet1] czytamy: alan hastings: Sztuka analogowe Układ odczytu: christopher świętego: podstawy ic układ, ic maska projektu czytamy: Clein: cmos podstawy ic układ [/quote] gdzie te książki, jeśli można je przesłać to byłoby być wielkie dzięki

Układ CMOS IC Dan Clein Wstęp ........................................... .................. xi Podziękowania ........................................... xvii 1 Wprowadzenie ............................................... ... 1 2 Schemat podstaw ............................. 7 3 projektowania układu .............................................. . 22 4 przepływów projektowania układu ..................................... 68 5 Zaawansowane techniki specjalistyczne budowy bloku projektowania układu .......................... 91 6 Zaawansowane techniki budowy bloku projektowania układu połączenia ............................. 137 7 technik projektowania układu, aby adres charakterystyki elektryczne ................................ 154 8 Układ rozważań ze względu na ograniczenia procesu .......................................... ............. 183 9 techniki projektowania układu w niepewnym środowisku .................................... 201 10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) narzędzia do układu ...................................... .......................... 216 Dodatek A list kontrolnych audytu .......................... 245 Załącznik do zarządzania bazami danych B .............. 249 Dodatek Planowanie C .................................. 254 Indeks ................................................ ................. 257 [mod] http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=108251&highlight=layout [/mod]

[Quote = asic_ant] CMOS IC Układ Dan Clein Wstęp ...................................... ....................... xi Podziękowania ........................................... xvii 1 Wprowadzenie ............................................... ... 1 2 Schemat podstaw ............................. 7 3 projektowania układu .............................................. . 22 4 przepływów projektowania układu ..................................... 68 5 Zaawansowane techniki specjalistyczne budowy bloku projektowania układu .......................... 91 6 Zaawansowane techniki budowy bloku projektowania układu połączenia ............................. 137 7 technik projektowania układu, aby adres charakterystyki elektryczne ................................ 154 8 Układ rozważań ze względu na ograniczenia procesu .......................................... ............. 183 9 techniki projektowania układu w niepewnym środowisku .................................... 201 10 Komputerowe wspomaganie projektowania (CAD) narzędzia do układu ...................................... .......................... 216 Dodatek A list kontrolnych audytu .......................... 245 Załącznik do zarządzania bazami danych B .............. 249 Dodatek Planowanie C .................................. 254 Indeks ................................................ ................. 257 [/quote] i pobrać go, ale gdy unrar to, to powiedz mi, że jest w formacie unknow, wszelkie sugestie

Próbowałem od razu, ale to wszystko w porządku z pobranym załączników. Przy okazji, musisz pobrać zarówno część 1 i część 2 w tym samym katalogu plik. Nie mogą być one unrar oddzielnie. Powodzenia!

Witaj ASIC_ANT możesz wysłać książki do e-mail (unit900@yandex.ru), ponieważ mam problem z pobrania. Dziękujemy przyszłości.

spróbuj zaznaczyć nazwę pliku i dopasować go urs, myślę, że ta książka i dostosowania go do u jeśli u chcą

[Quote = safwatonline] spróbuj zaznaczyć nazwę pliku i dopasować go urs, myślę, że ta książka i dostosowania go do u jeśli u chcą [/quote] dzięki, i tylko udaje się jej pobraniem

Hello Again znaleźć: Układ CMOS Projektowanie i symulacja układów R. Jacob Baker. Jeśli chcesz mogę wysłać tej książki. (Mam problem z podłączeniem do internetu teraz): cry:

można wgraj księdze CMOS IC Układ w rapidshare bo nie mam wystarczająco dużo punktów

[Quote = unit900] Hello Again znaleźć: Układ CMOS Projektowanie i symulacja układów R. Jacob Baker. Jeśli chcesz mogę wysłać tej książki. (Mam problem z podłączeniem do internetu teraz): cry: [/quote] można przesłać tę książkę proszę z góry dzięki

Mój przyjaciel, i prosił o książki układu przed, jak ty. Ale uwierz mi, można dostać lub kupić 100 książek, jeśli nie pracujesz z narzędzi układu, a jeśli nie pytaj kolegów o problemach układu, nie dowiesz się niczego. Musisz zrobić układ, należy podzielić głowy w różnych ścian, należy poprosić o odpowiedzi, a dopiero potem będziesz robić to, co si nazywa NAUKA. Jeśli zacząć od czytania, można spędzić 1 lub 2 miesiące czytania, to kiedy zaczniesz układ, nie wiem od czego zacząć. I tak po prostu stracili 2 miesiące. Pomyślcie o tym:. D Pozdrawiam

stopień umiejętności ic układ osoba jest równoległa do doświadczenia go.

[Quote = santhosh.mandugula] To jest miękkie kopię CMOS ic układ przez Danclien .. [/quote] Dzięki za dzielenie!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back