Podłączenie USB do PIC18F4550

E

edmondren_89

Guest
Witam, moim zamiarem jest połączenie komputera do PIC18F4550, miałem już zakupione kabla USB typu A do B, może mi ktoś podać schemat podłączenia gniazda USB do mikrokontrolera? możesz wysłać do mnie na edmondren_89@hotmail.com Z poważaniem, Edmond

U wystarczy spojrzeć w do arkusza danych u 18F4550/2550 dostanie więcej informacji abt administrator szczegółowo Datsheet sekty 17 i wykonaj następujące czynności 1.must skontaktować 470pF kondensator od 18 pinów dniach Ground (Vusb) 2.Connect 0,1 uF , 0,01 uF, a 0.001 ud całej dostaw dla oddzielenia

co oddzielenia płatności od produkcji? .. przy okazji masz schemat? Czy 4M oscylator kwarcowy Hz być wykorzystywane do 18F4550? lub należy użyć 20Mhz

edmondren_89, 20 krystalicznie MHz zalecanych w obiegu tak pic wystąpią w pełnej prędkości. chodzi nsw1216

Właściwie USB astandrad modułu, requirs standard frequncy inpit do jego funkcjonowania (Tylko jeśli u są za pomocą modułu USB.) Możesz użyć różnych oscylatorów, ale rtequired zmiana niektórych ustawień konfiguracyjnych w USBCON [i ] Pls arkusza danych sekcji 2.3 Oscylator Konfiguracja USB Page 29 [/I] [/ Właściwie B] Oddzielenie jest używany do stabilizacji na wydajność systemu. (Transfer danych był większy w USB niż jakikolwiek inny system) 3 oddzielenie Kondensatory są używane dlaczego, ponieważ, może obejmować zakres częstotliwości

sreepss, nie stwierdzono w arkuszu danych o wykorzystaniu oddzielenie?

Dane techniczne opisano zastosowanie Decap, ale w mikroprocesor uwagę aplikacji (nie pamiętam doc Number) jest wymienione .. A z zewnątrz ta DCAP, i wobec wielu problemów

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back