PIC Programmer ZIF 40pin pomoc

P

Picstudent

Guest
Szukam pic programista z pojedynczym ZIF 40pin program, który może wiele Pics odmiany. Prosimy o przypomnienie mi ze szczegółami. Widziałem programista z 12C508 na pokładzie, który posiada oprogramowanie sterujące dla programmer.Looking na coś pomóc that.Please!

Picstudent Witam, mam czego szukać, ale PIC16C628 pomocą wbudowanej Tonight I am będzie. Bye

Witam Sphinx, można udostępnić ten schemat programatora i miękkie, o którym wspomniałeś? Dzięki, GAM

Witam Sphinx, Jeśli to możliwe, chciałbym mieć schematy i oprogramowania. Dziękuję 777 *

Witam, Dla niektórych i powodów nie można opublikować go tutaj. Przykro nam Spróbuj PM do mnie. Bye

Witam Picstudent, chcesz zbudować lub kupić? Naprawdę uniwersalne DIY pic progs nie są tak łatwe do znalezienia, które zwykle znajdują się tylko serial progs-16C54, czy tylko rodzinę równolegle prog, nigdy 17C równolegle progs Jeśli chcesz zbudować naprawdę uniwersalny pic programista powinien spróbować Picstart + klon ( edaboard wyszukiwania) lub kupić piKprog + jak urządzenia (# 200 €) hxxp: / / www.elnec.com

Witam, wszyscy Tnx, szukam budynku programista mój własny, nie zakupie. Obecnie mam projekt z 16F628 pokładzie wysłać do mnie z Sphinix. Planuje budowę tego. W tym czasie poszukiwania małych 12C508 programista pokładzie również. Co o coś, co nazywa programistów Universal? Możliwość Pics obsługi, Atmels, AVRS itp.. PonyProg wykorzystuje wiele sockets.I DIP szukam jednej z gniazda ZIF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back