PC wysłać SMS

J

john2020

Guest
Witam wszystkich,

Mam aplikację korzystającą z komputera do wysyłania / odbierania wiadomości SMS.
Muszę wiedzieć szczegółowe informacje na temat wysyłania wiadomości SMS z komputera przez podłączenie do SMSC lub Bramka SMS przewoźnika Wireless lub Serwis SMS Provider.How można podłączyć do bramki SMS z dostawcą usługi SMS, która będzie przekazywać wiadomości SMS do odpowiednie SMSC (Short Message Service Center). muszę udowodnić wysyłając SMS z mojego PC.can ple ktoś mi pomóc z kilka linków lub raportów pracy lub kody źródłowe? Gdzie mogę uzyskać java sms api?

N

news

Guest
Zaczyna się niewinnie - wysłany spam czy banker. Kończy pustym kontem lub utratą cennych danych. Jak uniknąć takich konsekwencji? Pięć zasad bezpiecznego IT przedstawia Łukasz Formas, główny inżynier sprzedaży z Integrated Solutions.

Read more...

J

john2020

Guest
pls współpracownik mi jej bardzo pilne, muszę pokazać demo.where można uzyskać dowolnie dwonloadable BRAMKA SMS?

B

banjo

Guest
Nie wiem jakiejkolwiek usługi, która pozwala za darmo bramy.Być może można to zrobić poprzez wysłanie e-mail.Aby to zrobić, musisz wiedzieć, telefon przewoźnika i wysłać e-mail do serwera poczty.

Zapraszamy do odwiedzenia linku:

http://www.notepage.net/smtp.htm

Na adresy e-mail z największych przewoźników telefon.Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na temat formatu i adresy.Dalej, proszę spróbować z telefonem i regularne e-mail przed Po tym sprawdzone, powinieneś być w stanie kodu do aplikacji do wysyłania e-maili bezpośrednio.

S

smilethiru

Guest
aplikacji, które należy rozwiązać?

inaczej nie jedno się w witrynie firmy Nokia i pobierz

oprogramowania Nokia PC Suite to jest ten sam jak aplikacji

zawiera ona o swoich wątpliwościach i sugestie

B

banjo

Guest
Być może strona www pojawi się wspomnieć, jest:

http://www.riccibitti.com

Alberto jest bardzo utalentowanych projektantów.Ma wiele ciekawych projektów na swojej stronie.Jeden obejmuje kontrolę SMS automatyzacji domu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor