odchylenia dla obecnych lustro

C

clarkkent

Guest
hai, ja jestem teraz w obliczu problemu na zakłócenia mos w regionie nasycenia. może ktoś mi pomóc z tym? Problem jest, gdy uprzedzenia i NM1 w regionie nasycenia, PM4 spadnie z powrotem do liniowych regionu. A także na odwrót ... Dziękuję ...

hai, ja jestem teraz w obliczu problemu na zakłócenia mos w regionie nasycenia. może ktoś mi pomóc z tym? Problem jest, gdy uprzedzenia i NM1 w regionie nasycenia, PM4 spadnie z powrotem do liniowych regionu. A także na odwrót ... dziękuję ...
PM4 wydaje się nasycenia. NM1 wydaje się na skraju nasycenia (137> 120 mV). może po prostu dostosowanie W / L jest wymagane wskaźniki.

PM4 wydaje się nasycenia. NM1 wydaje się na skraju nasycenia (137> 120 mV). może po prostu dostosowanie W / L jest wymagane wskaźniki.
Thnx. ale teraz problem jest, kiedy zmiana proporcji w i l PM4 i NM1, VDS sob zarówno wzrośnie też. Co chcę zrobić, to zmniejszyć V z PM4. Czy jest jakiś sposób to zrobić?

Thnx. ale teraz problem jest, kiedy zmiana proporcji w i l PM4 i NM1, VDS sob zarówno wzrośnie też. Co chcę zrobić, to zmniejszyć V z PM4. Czy jest jakiś sposób to zrobić?
Aby zmniejszyć PM4 V połączyć swoje ciało do jego źródła, aby wyeliminować wpływ ciała.

Możesz spróbować wstawiając rezystor szeregowy od strony źródła każdej mos N. To byłoby pomocne.

thnx ... to był mój błąd .. I rzeczywiście powinny wpływać na m4 m5 liniowych regionu do regionu podprogowy. wszędzie. thnx ya.

Nie ma m5 na diagramie ... ale dobrze wiedzieć, że masz go do pracy. Mogę zapytać, gdzie można znaleźć tej topologii?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back