o dll projektu

N

newbie_1

Guest
Witam, możesz mi dać wyjaśnienie dll? a co interpolator fazy, w jaki sposób można korzystać z interpolator? i dobrych kart będą mile widziane. dzięki dużo newbie

Hai arsenał Czy masz jakieś cyfrowy obieg dokumentów opóźnienie zablokowany pętli lub materiały dotyczące cyfrowej biblioteki DLL, które mogą być implmented pomocą Verilog lub VHDL narzędzi symulacji całkowicie. Ponadto można powiedzieć żadnej metody, dzięki której mogę użyć narzędzia symulacji cyfrowej (FPGA ADVANTAGE PRO) wyjście obwodu dać narzędzie symulacji analogowych (Tanner / Tspice) wejście obwodu sygnał ..

[Quote = blowfish] Hai arsenał Czy masz jakieś cyfrowy obieg dokumentów opóźnienie zablokowany pętli lub materiały dotyczące cyfrowej biblioteki DLL, które mogą być implmented pomocą Verilog lub VHDL narzędzi symulacji całkowicie. Ponadto można powiedzieć żadnej metody, dzięki której mogę użyć narzędzia symulacji cyfrowej (FPGA ADVANTAGE PRO) wyjście obwodu dać narzędzie symulacji analogowych (Tanner / Tspice) wejście obwodu sygnał .. [/quote] hi Blowfish, co do dll w verilog model, u można znaleźć na stronie internetowej przewodnika projektantów, także możesz spróbować napisać je za pomocą liczników i możesz spróbować załączony jeden. i po u get dll model następnie można korzystać spectreVerilog zrobić mieszanych symulacji sygnału poprzez stworzenie config widzenia.

Jestem początkujący. Czy są jakieś dobre referencje do dll projektu? Dzięki: D

Witam arsenał jak mogę używać verilog model dll? Dziękuję!

[Quote = zgz1983] arsenał Witam jak mogę używać verilog model dll? Dziękujemy! [/Quote] u możesz po prostu używać do symulacji coz to daje tylko zachowania modelu bloki dll, z których może wiedzieć, co u konstrukcji DLL i jak to działa. Arsenal dzięki

arsenal Hai, jest kilka błędów w VHDL Stanford. Także niektóre kody brakuje w modułów. Można zweryfikować roboczych kod i po dobry kod pracy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back