Nie można dołączyć typ pliku PNG.

Na wszystkich innych stronach elektronicznego czatu chodzę na co dzień tylko ten jeden ma problemy.

Wystarczy sprawdzić na IE 8 i 9, przepraszam za opóźnienie, ale używam Linuksa maszyn. Tak, jest problem z Szybka odpowiedź + Zarządzanie Załączniki. Problem zauważył. Proszę używać Dodaj obrazu, tak (IE 8 + Dodaj Image)
8_1308580576.png

Test IE 8 + Zaawansowane + Zarządzanie załącznikami Ale Zwiększona przesyłania załączników: Enhanced przesyłania załączników na

OK wygląda jak mam problem tylko z Szybka odpowiedź + dołączonych na IE8

OK Wygląda na to mam problem tylko z Szybka odpowiedź + dołączonych na IE8
Proszę, gdy będziesz wolny, spróbuj spojrzeć na post # 19. Kerim

Testowanie IE9 Windows 7 Szybka odpowiedź + Dodaj Image
47_1308582030.png

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post added at 17:03 ---------- Poprzedni post był na 17:02 ----------</span></span>
Testowanie IE9 Windows 7 Szybka odpowiedź + Zarządzanie załącznikami nie działa ...

Testowanie IE9 Windows 7 go Advanced + Zarządzanie załącznikami

To jest dokładnie to, co robię po problem powstał, to znaczy za pomocą Advanced + Zarządzanie załącznikami przesłać zdjęcia też. Dziękuję za opiekę.

Mam problem z Firefox. Strony nie są wyświetlane w prawo. To dobrze z Opera. Mam ten problem tylko dzisiaj, jak było wszystko dobrze wczoraj. Plus czasami gdy klikam na jakiś link (w edaboard), strona się nie ładuje i wymaga mnie, aby przeładować. Dzieje się tak tylko z Firefoksem i tylko na Edaboard. Tak, to może zajrzeć do tego.

Co stron dokładnie? Proszę zamieścić zdjęcie z adresem widoczne.

Nie mam tego problemu teraz. Jednak teraz mam ten problem, gdy cytuję, ten obraz w brzmieniu:
6_1308889485.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back