Nie można dołączyć typ pliku PNG.

A

Audioguru

Guest
Wszystkie moje kopie i szkice typ pliku PNG. Próbowałem dołączyć prosty mały szkic, który typ pliku PNG, ale błąd , który powiedział, że typ pliku musi być jpg, gif lub png. Więc zmieniłem plik na małe png, ale ten sam błąd . Zmieniłem plik GIF i to działało, ale GIF zawiedli szkic trochę. I nie spróbuj go miniatur. PNG został 45.9KB i GIF 19.7KB.

lepiej jest umieścić go w formacie jpeg .. Ale problem w formacie PNG i GIF jest ustalana przez pana Gulson.

lepiej jest umieścić go w formacie jpeg .. Ale problem w formacie PNG i GIF jest ustalana przez pana Gulson.
No i nie. Jpeg lub jpg typ pliku jest używany do fotografii. Gdy jest używany do szkicu lub schemat linii i łączy są objęte w punktach co sprawia, że ​​bardzo rozmyte. Gdy próbuję dodać obraz jako typ PNG następnie uzyskać ten sam błąd jak wcześniej. Również po kliknięciu na "Zarządzanie załącznikami" przeglądarki, Windows Explorer 8 daje komunikat "błąd na stronie". Więc używam dodać zdjęcie lub Zaawansowane zamiast. Jest to uciążliwe do kopiowania i wklejania adresów do mocowania tutaj.

Hmm, ja po prostu próbował go zarówno jako "dodaj zdjęcie" (co wymaga cięcia i wkleić link) i "Zarządzanie załącznikami" i to działa dobrze w obu przypadkach. Może jest coś dziwnego o format pliku? Keith.

W momencie, kiedy nacisnąć przycisk "Zarządzanie załącznikami" przycisk w odpowiedzi to mój Windows Explorer 8 w przeglądarce pojawia się "Błąd na stronie" i nic się nie dzieje. I skopiowaniu mały plik PNG i teraz postaram się dodać jako obraz. Nr chwili naciśnij przycisk "Prześlij" mam błąd "png nie jest dozwolone rozszerzenia" ponownie. Załączam wielu moich typów png na forum codziennie i że są w porządku poza tym, że nie działają tutaj.

To konkretne przeglądarki. Używam Firefox - działa dobrze. Próbowałem tylko IE (wersja 6) i klikając "Zarządzanie załącznikami" daje "błąd na stronie". Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- postu dodana 20:21 ---------- Poprzedni post był o 20:19 --- -------</span></span>
PS. Opera działa poprawnie (wersja 11.01)

Miliony ludzi korzysta z systemu Windows przeglądarki Explorer więc myślę, że problem powinien być rozwiązany.

Stałe, przepraszam za problemy. Użyj Dodaj zdjęcia, aby dodać pliki png. Nie wiem nic o problemach z opcji Zarządzaj Załączniki.

Dzięki, Gulson. Mam nadzieję, że po prostu przesłać obraz zamiast kopiowania i wklejania adresu URL przez nie tutaj. Postaram się to. I nie trzeba skopiować i wkleić jego adres URL, który jest utrapieniem.

Nadal ma problemy .. Ani pliku obrazu ani pliku załącznika ładowane są już ..

Witam, właśnie dodane obrazu PNG. I nie mieli problemu. Używam przeglądarki Mozilla Firefox. Jakiej przeglądarki używasz? Miałem takie problemy z Hotmail raz. Kiedyś usunięciu ciasteczek, pamięci podręcznej, problem został rozwiązany. Może coś tam. Nadzieję, że to pomaga. Tahmid.

Witam, właśnie dodane obrazu PNG. I nie mieli problemu. Używam przeglądarki Mozilla Firefox. Jakiej przeglądarki używasz? Miałem takie problemy z Hotmail raz. Kiedyś usunięciu ciasteczek, pamięci podręcznej, problem został rozwiązany. Może coś tam. Nadzieję, że to pomaga. Tahmid.
Używam IE9 i mogą przesyłać swoje pliki kilka tygodni temu, ale nie akceptuje już ..

Oto schemat PNG, że dołączone na innej stronie kilka minut temu: Gdy klikam na "Zarządzanie załącznikami" mam "błąd strony" i nic się nie dzieje. Następnie kliknąć "Zaawansowane" przycisk, ale ten wynik:

Znowu moje IE9 daje błąd na stronie i nic nie robi, gdy próbuję zrobić "Szybka odpowiedź" i "Zarządzanie załącznikami". Teraz nie mogę zrobić zwykłego "Odpowiedź w wątku", bo zawsze "Szybka odpowiedź". Więc nie mogę dołączyć coś po prostu więcej.

Biegnę IE9. Miałem problem, ponieważ dni. Myślałam, że to normalne, że funkcję "Dodaj i obrazu" jest nie ważne (jej przesłać jeszcze w stanie spoczynku), ponieważ "Zarządzanie załącznikami" możesz przesłać zdjęcia też. Dodano: By the way, I używany do przesyłania *. png Być może w innych formatach nie będą miały tego problemu, prosimy o powiadomienie. Kerim Dodano: Windows 7 (Home Basic) IE9, wersja: 9.0.8112.16421IC, aktualizacja wersji: 9.0.1 (KB2530548) @ Tahmid Dziękuję za odpowiedzi. W moim przypadku, po naciśnięciu "upload", IE9 utrzymuje próby przesłania.

Myślę, że coś jest nie tak z IE w tej sprawie. To działa dobrze w przeglądarkach Firefox i Opera. Kiedy uruchamiam go w IE6, IE pokazuje błąd i zamyka. Możesz spróbować wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną przeglądarki i zobaczyć co się dzieje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back