Nie ma nazwę modelu w CDF Vsource

J

jing.tutallinn

Guest
I ustanowił napięcia model źródła (o nazwie vsrc) na podstawie standardowego modelu źródła napięcia (vsource) w rytm. Chcę go używać w mojej monte carlo analizy. Ale w żadnym nazwę modelu w CDF vsource, więc mój nowy model nie może zostać znaleziony przez plik. Scs. gdy netlistę jest tworzony, źródła napięcia w moim obwodzie są zawsze tworzone w oparciu o vsource:. sad: ktoś może mi pomóc?

Nie powinno być prymitywne (analogLib vsource widmo) wyświetlane w analogLib .

dzięki tak, to prymitywna widok w moim analoglib i używam symbol w analoglib. ale chcę stworzyć nowy system oparty na tym, bo muszę symulować mój układ z parametrem zmienności tych źródeł napięcia metodą Monte Carlo analizy. nie ma nazwy modelu puste CDF symbolu, więc można wpisać moje nowe imię i mój model jest źródłem napięcia przypadkach zostaną stworzone podstawy na model w analoglib. I ma to być stworzony w oparciu o moim modelu.

Myślę, że powinno działać, jeśli zostanie skopiowany cały analogLib vsource hierarchii (wszystkie niezbędne opinie komórkowych jak schemat , symbol widmo ) w własnej biblioteki , z inna nazwa , polecam. Wtedy powinno być możliwe, aby zmienić nazwę modelu w Kongregacji Nauki Wiary. To nie działa, jeśli pobyt w analogLib .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back