Nadajnik SM6136B (?) U Toy Car Remote

[Quote = Nivea] Kind Attn. : Gears / Jack i wszystkich innych Hi, Czy możesz mi powiedzieć ... Jak możemy zwiększyć zasięg komunikacji (na odległość) z sm6135 / sm6136 .... Obecnie itz pracy w zakresie od 8 do 10 metrów tylko .... Chciałbym zwiększyć zakres do 50 metrów .... Czy możesz mi powiedzieć, co należy zrobić dla tego .......??? Oczekiwanie na początku cytatem ......[/ odpowiedź] Może u może spróbować czegoś, aby moc wyjściowa ... ale nie wiem czy działa. By the way, do u know how do modelu sm6135/sm6136 w niektórych oprogramowanie symulacyjne, jak ADS??

Ref: SM6135/SM6136 Hi No przepraszam, że nie korzystał z tych układów w symulacji ...... Nivea [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 11 minutach: [/color] [/size] Ref: SM6135/SM6136 Hi No przepraszam, że nie korzystał z tych układów w symulacji ...... Użyłem tych układów dla sieci bezprzewodowych celu telemetryczne .... jako Tx i Rx ..... i który działa bardzo sprawnie ... Teraz po prostu chcę zwiększenia zakresu komunikacji ... Jeżeli jakiś pomysł, podziel się nim ze mną ...... Nivea

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back